Ismer valaki normális társkereső oldalt?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, ami nem elsősorban arról szól, hogy hogyan hajtsunk be minél több pénzt.
27F, Baranya
2015. máj. 6. 12:50
1/9 anonim válasza:
2/9 A kérdező kommentje:
:)
2015. máj. 6. 12:57
4/9 A kérdező kommentje:
Az inkább partnerkereső :)
2015. máj. 6. 13:17
5/9 anonim válasza:
lehet tré, de én love.hun voltam fenn...ott van mondjuk aztán minden :D
6/9 A kérdező kommentje:
Azt ismerem, egyébként az tetszik a legjobban, de pl. nem nézheted meg nagyban a fényképeket, ha nem fizetsz, korlátozott a levélküldés, stb. De ha minden kötél szakad, akkor kénytelen leszek azt használni. Persze az a havi 1000 Ft nem vág földhöz, de akkor is...
2015. máj. 6. 13:20
7/9 anonim válasza:
Egyébként love.hu-ról volt két hosszabb kapcsolatom is, előfizetés nélkül ;-)
#3-as voltam ...
8/9 anonim válasza:
az a baj a társkeresőkkel, hgoy ez is csak a lányoknak kedvez, a fiúkat meg lehúzzák pénzzel rendesen! szerintem inkább fészbukkon írjá rá idegen csajokra, még azzal is többre mész, nekem eddig ez jött be
9/9 A kérdező kommentje:
Olyat nem szeretnék csinálni, hogy Facebookon írok rá ismeretlenekre.
2015. máj. 6. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!