Fiúk! Ti összejönnétek egy olyan lánnyal, aki jelenleg kb.140 kilós, de elhatározta, hogy keményen elkezd fogyókúrázni, sportolni és egy éven belül lefogy? (példaképek lent)
Például ebben a cikkben szereplő nő 68 kg-ot fogyott le és így már szerintem nagyon jól néz ki, szép lány lett belőle. Nekem nagyon tetszik. :)
Míg kórosan elhízottként olyan volt, mint egy tehén, semmi vonzalmat nem gerjeszthetett egy férfiban sem. A képek nagyon jól szemléltetik, hogy mennyire árt egy nő megjelenésének, ha el van hízva:
Nem
Nem jönnek be a kövér nők. Mi van ha feladja az elhatározást? Mi a biztosíték hogy végigcsinálja? Szóval...
Nézzük csak! Mivel 140 kilós, eléggé megnyúlik a bőre, a dagikon amúgy sem szokott feszes lenni a bőr, ám elhatározza a csajszi, hogy lefogy, ezek után úgy fog kinézni, mint egy anorexiás elefánt. Ugye láttatok már elefántbőrt? Na ugye! Előbb kellett volna gondolkodni, mielőtt a napjai 24 órás zabálásból álltak volna.
A fogyókúra utáni képek igencsak megphotoshopolt layerek, mint általában a Playboyban szokás. Emlékszem, Liptai Claudiát is szarrá retusálták, pedig ő nem a 140 kilós kategória — amúgy imádom a hangját.
Méltányolom az igyekvését, biztos sok srácnak bejön, viszont amelyik nő annyira igénytelen volt korábban, hogy hagyta ennyire elzsírosodni a saját testét, majd' másfél mázsára, az nálam nem nyerő.
Előző: Ez marhaság, rajta tényleg nem retusáltak semmit...
Nem igaz, hogy nem hiszel semmi szépben sem.
Sok sikert, Kérdező!
Őszintén szólva nem, de megfektetném ettől függetlenül :)
24F
Liptai szét volt retusálva, ezt bárki aki kicsit is ért a képfeldolgozáshoz láthatta.
De első sorban nem a vonalai miatt, hanem a bőre miatt. Ezer éves volt, mikor a képek készültek, muszáj volt valamit kezdeni vele. Persze, manapság amikor ott tartunk, hogy mindenki a címlap pasikat/csajokat veszi etalonnak, akkor nehéz elmagyarázni, hogy nem jelenik meg újság retus nélkül.
A kérdezőnek meg annyit, hogy ne azért akarjon elkezdeni fogyni, mert nem talál párt, magáért, az egészségéért tegye, és ha kitartó, akkor jönni fog a pasi is.
"aki jelenleg kb.140 kilós, de elhatározta, hogy keményen elkezd fogyókúrázni, sportolni"
Ezt konkrétan hogy kell érteni?
Már elkezdte?
Mennyi ideje csinálja?
Tényleg megkeresett leginkább egy dietetikust esetleg egy edzőt, vagy csak saját tippek alapján lemondott arról, amiről könnyen le tudott mondani, és csinálja ahogy szerinte jó?
El is kezdte, vagy ez egy ködös elhatározás, hogy holnaptól valószínűleg elkezdi?
Szerintem több igen választ kapnál, ha inkább a már elért eredményekkel kezdenéd, ennyi voltam, ennyi ideje csinálom, már ennyi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!