Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti összejönnétek haverotok...

Ti összejönnétek haverotok volt nőjével? Vagy forditva lányok?

Figyelt kérdés

Az a harcihelyzet,hogy nagyon tetszik egy lány.

De a volt legjobb barátom mostani szerelme.

Azért romlott meg a haverral a kapcsolat mert az elöző barátnőjével összejöttem.Ezért nem is haragudott volna,csak,hogy titokba...Na mindegy is!

Ti összejönnétek vele? A lánynak én is tetszem és nagyon sokat veszekednek és csak úgy lenne több ha ők lezárták.Akkor se rögtön és csak hosszú idő múlva derülne ki,mikor már a haveron nem frissek a sebek.

Sajnos ez a lány Élete Szerelme odavan minden miniméterért ami a lányon van és stb.

Mit tegyek? Nem tudom kiverni ezt a Nőt a fejemből,csodálatos...

Helyre akartam pont hozni haverral a barátságot és megjelent Ő.

2015. ápr. 26. 12:02
 1/9 anonim ***** válasza:

Nagyon rossz barát vagy szerintem...

Én összejönnék vele, de előtte mindenképp megkérdezném a barátomat, hogy neki ez nem lenne-e gond...

2015. ápr. 26. 12:06
 2/9 A kérdező kommentje:

Tuti elásnánk a szemébe magunkat.:(

Nem probléma? Él hal a lányért.Lassan én is.

2015. ápr. 26. 12:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Helyzettől függ. Ha a havert nem zavarná, akkor igen.
2015. ápr. 26. 12:08
 4/9 anonim válasza:

Szerintem gyere össze vele, néha muszáj az önös érdekeinket nézni!

Ha tetszik, és működik a kémia közöttetek, akkor ezt a lehetőséget ne halaszd el! Előbb utóbb úgyis megbékül veled a haverod, ha nem akkor az ő baja!

2015. ápr. 26. 12:09
 5/9 A kérdező kommentje:

Most is megbékélt de a lányt féltem,meg kétszer beleesni ugyan olyan gödörbe.. Nem értem miért pont ez a Nő.:(

De köszönöm!

2015. ápr. 26. 12:13
 6/9 anonim ***** válasza:
En semmi penzert nem jonnek ossze a legjobb baratom volt/jelenlegi baratnojevel. Akihez neki koze van, az nekem tabu. Akkor is ha az a lany a vilag osszes nojenel jobb!
2015. ápr. 26. 12:19
 7/9 anonim válasza:
még ha azt is mondja, hogy őt nem zavarja akkor sem lehet igaz... szerintem ne!
2015. ápr. 26. 12:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Feleljtsd el a lányt!

Én jártam egy sráccal 2 évig, nagyon szerettük egymást aztán bejelentette, hogy szakítsunk, most meg már fél éve az ikertesómmal jár!

Egyrészt tartom gusztustalanak meg megalázónak is.

Lehet, hogy neked tök jó lenne de képzeld el, hogy mi lene ha ugyanezt veled csinálnák meg!

19/L

2015. ápr. 26. 12:39
 9/9 anonim válasza:

Erre egy angol mondást tudok idézni, mely tükrözi, hogy én hogyan cselekednék/cselekszem hasonló helyzetben:

,,Bros before hoes."

Magyarra lefordítva: Helyezd a haverodat a k*rvák elé (még akkor is, ha normális lányról van szó).

2015. ápr. 26. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!