Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az otthonülős, zárkózott...

Az otthonülős, zárkózott emberek mégis hogyan találnak párt maguknak? Csak az internet marad a lehetőség?

Figyelt kérdés

20 éves létemre még egy barátom sem volt, annak ellenére, hogy állítólag nem vagyok csúnya (több srác is bepróbálkozott már nálam) és nem is vagyok egy elviselhetetlen személyiség. Az az igazság, hogy eléggé finnyás vagyok, ha akadt egy udvarló, mindig kikosaraztam, mert egyszerűen külsőre nem tetszett. Aztán meg persze féltem(és félek), hogy mit szólnak majd, hogy 20 évesen még senkim nem volt... Nekem ne mondja senki, hogy ilyenkor az ember nem gondol bele, hogy valami nincs rendben az illetővel... Nem igazán szeretek elmenni bulizni, inkább maradok otthon, viszont a netes ismerkedésekről csak rosszat hallottam. Maga a párkapcsolat gondolata is megilyeszt, egyszerűen berögződött, automatikusan távolságtartóbb vagyok a fiúkkal és mindenre nemet mondok. Ahova szórakozni járok nagy ritkán az ismerősökkel, oda olyan emberek járnak, akik nagyon nem az én világom, ezért sem akarok semmit sem magamra erőltetni: mit kezdenék én egy olyas valakivel, aki egy teljesen más világban él? Ahogy telik az idő, úgy csökken egyre az a kicsi önbizalmam, ami még van.

Mit tegyek, mit változtassak magamon és hogyan?

2015. máj. 12. 11:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
szerintem még nem vagy kész egy kapcsolatra
2015. máj. 12. 12:01
 12/25 anonim ***** válasza:
46%

Itt nem az a baj, hogy otthonülős vagy, hanem hogy felszínes és finnyás. Talán ha nem kosaraznád ki azt, aki nem úgy néz ki, mint a szőke herceg, hanem megpróbálnál a külső mögé látni, már lett volna barátod.

20/L

2015. máj. 12. 12:03
 13/25 A kérdező kommentje:
#10 Hát általánosban sokáig gúnyoltak a fiúk sokminden miatt és az apámmal sem felhőtlen a kapcsolatom...Lehet köze van a dologhoz, de tény, hogy az előzőeknek is igazuk van.
2015. máj. 12. 12:04
 14/25 anonim ***** válasza:
90%

nem értem a felháborodott kommentelőket. miért kéne lejjebb adnia az igényeit?

én is sokáig hasonló helyzetben voltam, bár nem voltam/vagyok otthonülős lány, eljártam ide-oda, de akik próbálkoztak, azok mind olyanok voltak, akikkel nem lett volna érdemes komoly kapcsolatot kialakítani. valamilyen téren szintem alatt voltak, úgy éreztem és nem fogom csak azért lejjebb adni az igényeimet, hogy na nekem is legyen végre pasim. szánom is azokat a lányokat, akik ilyenek.

viszont a kérdezőnek azt tudnám mondani, hogy járjon el ide-oda, nem feltétlenül bulizni, csak mozduljon ki, mert így nehéz lesz. a netes ismerkedéstől pedig nem kell tartani, persze sok a nyomorék itt is, dehát az életben sem kevesebb. én is a neten ismertem meg a barátomat 24 év 'túl finnyásság' után és így utólag örülök, hogy nem kell szégyenkezve visszagondolnom mindenféle pár hónapos 'kapcsolatra' béna fiúkkal.

2015. máj. 12. 12:04
 15/25 anonim ***** válasza:
14.: nem kell lejjebb adnia az igényeit, de akkor meg legyen tisztában azzal, hogy ezért nincs senkije és ne itt puffogjon emiatt.
2015. máj. 12. 12:05
 16/25 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdező egyáltalán nem puffog, éppen ellenkezőleg, tanácsot kért.

Szövegértés 1-es...

2015. máj. 12. 12:12
 17/25 anonim ***** válasza:
Szerintem meg igenis puffog, ráadásul elég unszimpatikus hangnemben. Szövegértés egyes neked, te sötét.
2015. máj. 12. 12:14
 18/25 anonim ***** válasza:
27%

Nem, leírta, hogy mi a helyzet, a végén pedig olvashatsz egy olyat, hogy "Mit tegyek, mit változtassak magamon és hogyan?"...

Ez neked hol puffogás? Melletted egy vödör szén atomvillanás -.-

2015. máj. 12. 12:17
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Jó, akkor védd ezt a gyökeret, hátha így megdughatod
2015. máj. 12. 12:25
 20/25 anonim ***** válasza:

Nem akarom megdugni, lány vagyok :D

Én írtam a 10-est, átérzem a helyzetét...

2015. máj. 12. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!