A nők tényleg olyan buták, h megnyerő jó dumával le lehet mindet venni a lábukról?
6-os vagyok.
11-es, nyugodtan, most nagyon elevenembe vagyok. :D
Hát, a legtöbbünknek valóban az tetszik, ha egy pasi kellemes beszélgetőtárs, főleg, hogy csak abból lesz jó társalgópartner, aki intelligens és humoros, így nem is tudom, ez mennyire "faékség", hogy beszélgetés során próbáljuk megismerni a másikat, és az alapján eldönteni, kell-e nekünk :)
De kérdező, az NAGYON érződik, amikor valaki erőlködik, küszködik és betanult szövegeket mond. A leírt "terved" meg határozottan az erőlködés kategóriába kerül. Nem tudsz akkor spontán, őszinte lenni, az egész csak egy megjátszott valami, amit a cél érdekében megpróbálsz, de ha nem belőled jön, csak bemagoltad, akkor nincs az az aranyköpés vagy vicc, ami igazán ütős lenne- főleg, hogy nem is biztos, hogy az adott szituációra illik.
Azért, azt tényleg nem értem, miért tartod butaságnak, ha valaki a személyisége miatt kedvel meg mást- mert azért, valljuk be, a személyiség egy jó nagy adag része a kommunikáció, amit nyilvánvalóan beszélgetés közben folytat az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!