Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A nők tényleg olyan buták, h...

A nők tényleg olyan buták, h megnyerő jó dumával le lehet mindet venni a lábukról?

Figyelt kérdés
tényleg ennyi elég ahhoz, h valaki a nők kedvencévé váljon? ennyire faékek a nők? mert mindig azt hallom, h nekik nem számít a pénz meg a külső, én meg nem vagyok se gazdag se jóképű g. clooney-hasonmás, hát mert akkor megnézem az összes showder klubot meg az összes big bang theoryt, bemagolom az összes aranyköpést és ezzel fogok villogni..
2015. máj. 12. 09:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
#6 és aki fenék párti? vagy akinek nem jönnek be a nagy mellek? :P (csak szívom a véred :D)
2015. máj. 12. 09:12
 12/22 anonim ***** válasza:
4%
#6: Már akit le tudnak venni a csöcsök... Tőlem aztán himbilimbiztetheted a tőgyeidet, még ki is röhöglek. :D
2015. máj. 12. 09:14
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
A bemagolt aranyköpésekkel sokra nem mész. A jó duma az ha viccesen olyan dolgokról tudsz sztorizni, amik veled történtek, és abból az jön le hogy aktív, érdekes életet élsz, sikeres férfi vagy.
2015. máj. 12. 09:17
 14/22 anonim ***** válasza:
93%
12. biztos meleg
2015. máj. 12. 09:22
 15/22 anonim ***** válasza:

6-os vagyok.

11-es, nyugodtan, most nagyon elevenembe vagyok. :D

2015. máj. 12. 09:28
 16/22 anonim ***** válasza:
97%
Neked mit jelent a megnyerő duma? Mert az én szótáramban "szia cica, van gazdád?" típusúak inkább a szánalom kategória, ellenben ha férfi megnevettet vagy felkelti valamilyen érdekeséggel a figyelmem és látom, hogy intelligens, akkor igen, ilyen hülye vagyok, hogy ez levesz a lábamról.
2015. máj. 12. 09:36
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát, a legtöbbünknek valóban az tetszik, ha egy pasi kellemes beszélgetőtárs, főleg, hogy csak abból lesz jó társalgópartner, aki intelligens és humoros, így nem is tudom, ez mennyire "faékség", hogy beszélgetés során próbáljuk megismerni a másikat, és az alapján eldönteni, kell-e nekünk :)

De kérdező, az NAGYON érződik, amikor valaki erőlködik, küszködik és betanult szövegeket mond. A leírt "terved" meg határozottan az erőlködés kategóriába kerül. Nem tudsz akkor spontán, őszinte lenni, az egész csak egy megjátszott valami, amit a cél érdekében megpróbálsz, de ha nem belőled jön, csak bemagoltad, akkor nincs az az aranyköpés vagy vicc, ami igazán ütős lenne- főleg, hogy nem is biztos, hogy az adott szituációra illik.

Azért, azt tényleg nem értem, miért tartod butaságnak, ha valaki a személyisége miatt kedvel meg mást- mert azért, valljuk be, a személyiség egy jó nagy adag része a kommunikáció, amit nyilvánvalóan beszélgetés közben folytat az ember.

2015. máj. 12. 09:59
 18/22 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom eldönteni, hogy a kérdező provokálni akar vagy csak szimplán hülye.
2015. máj. 12. 10:04
 19/22 anonim ***** válasza:
47%
A nők nem,csak az anyagias,buta p.icsákra jellemző ez,hogy elég nekik,hogy jól nézzen ki a pasi,meg legyen pénze.
2015. máj. 12. 10:05
 20/22 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek az előttem szólóval, valószínűleg te egy teljesen más jó dumájúságról beszélsz, mint amit ez a legtöbbünknek jelent. Jó dumája az okos, vicces férfiaknak van, és én személy szerint az ilyeneket tökre tisztelem és szerintem nagyon vonzó. Amire te gondolsz, az pont hogy a gazdag és helyes, de buta pasik megnyilvánulása, akiknek minden szavára éles vihogásban törnek ki a lányok,. Gimiben többször volt rá példa, mikor egy ilyen külsőre jópasi véletlen beszélgetésbe elegyedett egy kisebb lányos társaságunkkal, és komolyan, semmi vicceset nem mondott a gyerek, tök erőltetett volt, de úgy pirultak meg vihogtak mellettünk a lányok, hogy legjobb barátnőmmel csak így néztünk egymásra hogy ez mi az isten:DD Szóval kinek mi. Felszínes, buta fiúként a felszínes, buta lányokat érdemes megcéloznod, de ne csodálkozz, ha elutasítanak, mert nem felelsz meg az értékrendjüknek:)
2015. máj. 12. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!