Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A nők tényleg olyan buták, h...

A nők tényleg olyan buták, h megnyerő jó dumával le lehet mindet venni a lábukról?

Figyelt kérdés
tényleg ennyi elég ahhoz, h valaki a nők kedvencévé váljon? ennyire faékek a nők? mert mindig azt hallom, h nekik nem számít a pénz meg a külső, én meg nem vagyok se gazdag se jóképű g. clooney-hasonmás, hát mert akkor megnézem az összes showder klubot meg az összes big bang theoryt, bemagolom az összes aranyköpést és ezzel fogok villogni..
2015. máj. 12. 09:00
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Most ezt honnan szedted?
2015. máj. 12. 09:06
 2/22 anonim ***** válasza:

Már megint ez az általánosítás... igen, vannak ilyen naiv, buta nők, de messze nem mind ilyen.

20/L

2015. máj. 12. 09:06
 3/22 anonim ***** válasza:
97%
Én úgy látom, te vagy buta.
2015. máj. 12. 09:08
 4/22 anonim válasza:
18%

Jaj 2. már megint ez az álszenteskedés.

Bár még csak 20 éves vagy, erősen látszik.

2015. máj. 12. 09:09
 5/22 anonim ***** válasza:
84%
hát van igazság alapja, hogy sok nőnek annyi esze van mint neked, de szerencsére sokak használják is a eszüket...
 6/22 anonim ***** válasza:
96%
A férfiak tényleg olyan buták, hogy elég 2 hatalmas csöcs, és azonnal le vannak véve a lábukról?
 7/22 anonim ***** válasza:
40%
Attól függ, hogy ki nyomja a megnyerő vakert. Ha egy átlagon aluli srác, akkor azt még ki is röhögik magukban, viszont ha egy csúcsmacsóterminátor löki a sódert, akkor az a tapló farok még simán bunkózhat is velük, az is el van nézve neki. Minden a külső adottságokon múlik, mindenki — beleértve az összes nőt és férfit is — így kategorizálja az embereket.
2015. máj. 12. 09:10
 8/22 anonim ***** válasza:
72%
6.-nál a pont
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha már butaságnál tartunk pasiból szerintem több van :DDDD Legalábbis ilyen téren.

A legtöbb szeméből kimegy az élesség ha lát két fedetlen mellet hegyes bimbókkal :D

Az más kérdés, hogy tisztában vagyok vele, hogy a tesztoszteron a természet legerősebb hormonja, szó szerint mintha be lennénk tépve, szóval nem rovom meg érte azt aki így reagál. :)))))

Szóval ha már ítélkezünk a két nem egy kutya, csak másra indul :)

10/22 anonim ***** válasza:
100%
#6 megelőzött. (ott a pont :) )
2015. máj. 12. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!