Szerintetek tetszek neki, vagy csak ilyen a természete?
Figyelt kérdés
Szóval,van egy fiú osztálytársam,az a tipikus vicceskedős,mindenkivel kedves. Nem igazán beszéltünk a suliban,de nemrég elkezdtünk facan beszélgetni,és ott szóvá tette,hogy a suliban alig beszélünk. Utána továbbra is facen tök jókat beszéltünk,ma volt az első nap a suliban a szünet után,és nagyon zavarban voltam a beszélgetéseink miatt,mert elég zàrkózott és félénk làny vagyok. És ma nap végén odajött hozzàm,és mondta,hogy "Na látod hogy nem beszélünk sokat" és ezt ilyen full vörös fejjel mondta. Nem tudom,hogy most tetszek-e neki, vagy csak kedvességből ilyen. Ti mit gondoltok?2015. máj. 11. 18:55
1/4 anonim válasza:
Igen lehet valami
Ha igazam van akkor járjatok!
2/4 A kérdező kommentje:
De én hogyan közeledjek felé? Elég félős vagyok,és pirulós,nem merem elhívni se moziba,se sehová.. :/
2015. máj. 11. 19:01
3/4 A kérdező kommentje:
Elég sok lánybarátja van,emiatt vagyok bizonytalan.
2015. máj. 11. 19:02
4/4 anonim válasza:
Írd meg neki Facebookon úgy kkönnyebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!