Tetszik egy osztálytársam, hogy tudhatnám meg, hogy én is tetszek e neki?
#1 köszi a választ lehet,hogy téjnleg csak így tudhatom meg biztosan.
#2 Elég bunkó vagy. Nem vagyok/vagyunk már csecsemő/csecsemők!
Kisgyerek szót nem használnám ( 4-8 évesekre talán)inkább a gyerek szót. De attól még,hogy gyerekek vagyunk tudunk normálisan gondolkodni és szerintem ha te több vagy az említett korosztálynál akkor tudsz normális választ adni!
Várom az értelmes válaszokat!
Rendben tessék értelmes válasz:
12 éves korotokban NORMÁLIS esetben a sulin kívűl nem nagyon engednek el sehova, főleg nem csavarogni egyedül. Tehát vannak normális szüleitek, akik foglalkoznak veletek. Így legtöbb esetben suliban találkozhattok. Nagyon ott se fogtok tudni semmit csinálni, max szünetben megfogod a kezét és örülsz magadnak. Szex ugyan csak kizárva, ami pedig kell egy kapcsolathoz. Meg ha még is megtörténik, akkor idióták lesztek, mert az úgy semmi nem lesz. Ha elég érett lennél egy kapcsoalthoz, nem ide járkálnál kérdéseket feltenni, hanem odamennél a lányhoz, és kész. Ez is mutatja, mennyire érettlen vagy egy kapcsolathoz. Mi lenne, ha a következő üzenetet nem ide, hanem neki írnád? Belehalnál? Megvernének? Vagy mi van?
Oké,leírtad a véleményed.
Köszi,hogy időt szakítottál rám.
Meg várok válaszokat.
Utolsó!
Hahahhahah se vicces vagy látom unatkozol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!