Kutyából nem lesz szalonna? Vagy ez túl elcsépelt általánosítás? 24L
Nem akarom leírni, de ott van bennem a DE.
Adott egy srác, aki flörtölgetős, közvetlen típus. Határokat feszeget és át is lépi azokat.
Tudni kell rólam, hogy 1. Nem vagyok féltékeny típus; 2. Számomra elementáris dolog a hűség és a bizalom egy kapcsolatban.
Viszont ott van a DE. Ha nekem csapta a szelet a csaja mellett, akkor mellettem nem ugyanezt fogja csinálni? Persze az elején minden kapcsolat szép és jó /általában/, de aztán?
Nem egy olyan srácra gondoljatok, aki félred*g, csak olyasmiket csinált, amiket nem fair a bnőjével szemben.
Megtud az ilyen változni? Ha igen, mi kell hozzá?
Tudom, bíznom kell benne, ahhoz, hogy működjön, de vannak félelmeim, okkal.
Qtyából remélem ,hogy nem lesz szalonna, nem olyan zsíros állat ,hogy érdemes legyen esetében ilyesfajta dolgokkal vesződni. Az általánosítás így nem elcsépelt, a qtya valóban nem alkalmas szalonna alapanyagnak. (Meg kell mondjam kissé sokkolt a kérdés, de sikerült túltennem magamat a kezdeti megrökönyödésen és értelmes választ írni, legalábbis bízom benne ,hogy annak találod.)
Üdv.: Qtya
Attól nem rossz egy ember ha megcsal valakit.Egyszerűen csak nem tud ellent mondani a szexuális vonzalomnak
Viszont egyes esetekben pofátlanság.Például ha a csaj eltart egy pasit és mindent megtesz érte az meg mégis félrek..r.Ebben az esetben eléggé gerinctelen féreg az illető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!