Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A Nők egy része (nelegyen...

A Nők egy része (nelegyen általánositás) miért nagyképű mert ruhába szép?

Figyelt kérdés

Volt csajommal taliztam stb olyan teste volt hogy áhhh uhhh áhhhh.

mikor a sexrésze jött akkor kibujt a szög a zsákból.

Nagycici mesztelenül lógós, jó segg mesztelenül nem igazán.

és sok csaj ezért hiszi magát szépnek és bomba nőnek mert a 2Xkisseb gatyába jobb a segg a kisseb push up meltartóba atom csöcsök.

Nemtudom vágjátok-e Pintér Natit, azért is nyáladzanak sokan mert olyan a csöcse mint 2 dinnye, de kevesen tudják ha arra kerülne a sor akkor minden lógna.

És kivétel annak aki sportos, feszes teste van és meztelenül is atomsexy, és olyanból is vannak akik legalább nem nagyképű, de ők nekik legalább lenne mire.

2014. nov. 4. 15:36
 1/7 anonim válasza:
az a Pintér Nati egy hulladék. :D
2014. nov. 4. 15:54
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező, te jó nagy szellemi hulladék vagy.

Először is, jó lenne azzal tisztában lenni, hogy a nagy mellek mindig lógnak, kivéve akkor, ha nem igaziak. Ha valódi nagy melleket akarsz, akkor annak ez az ára, sajnos a gravitáció győz. Nekem is nagy a mellem - mondjuk az én barátom értelmes, és nem ezért kellek neki -, ami nyilván lóg, ha nincs rajtam melltartó, mégse cseszett le még érte soha senki.

Másodszor pedig, el nem tudom képzelni, mit vársz, hiszen ilyen jellegű értelmi szinttel (olyan szó nincs, hogy mesztelen) nyilván csak a felszínes, idióta lányok fognak megtalálni.

2014. nov. 4. 15:57
 3/7 A kérdező kommentje:

nekem azok a jók.

ilyen okoskodó libák mint te még ha fizetne se kellene.

Tipikus annyira intelligensnek hiszem magam tipus vagy.

és az ilyenek a nagyképű emberkék.

Mint ahogy az irásodból is lejön.

Kit érdekel a te párod mit akar meg mit nem, meg neki mi a jó?

hát lógjon a melled, gondolom te is milyen sportos lehetsz ha lóg XD

2014. nov. 4. 21:14
 4/7 anonim ***** válasza:

"hát lógjon a melled, gondolom te is milyen sportos lehetsz ha lóg XD"

Mintha bármi köze lenne hozzá... :D Jó hülye vagy, kérdező. Érthető, hogy az intelligens emberek nem igazán vonzanak.

2014. nov. 4. 21:28
 5/7 A kérdező kommentje:

az intelligens és az okoskodó közt sok a külömbség.

ha te olyan intelligens vagy ahogy azt hiszed magadról, nem lennél ezen a kérdésen felháborodva.

Lásd te az okoskodó tipus vagy.

2014. nov. 4. 21:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Én olyan intelligens vagyok, hogy le tudom írni a következő szavakat helyesen: típus, különbség.
2014. nov. 4. 21:35
 7/7 A kérdező kommentje:
én meg olyan intelligens vagyok hogy telefonról egy ismeretlennek pont az az utolso h helyesen irok vagy sem.
2014. nov. 4. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!