Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ahhoz, hogy szép barátnőm legyen, nagyképű tahóvá kell válnom?
Akarom írni próbáld ki te kis petyhüdt kukicska kérdező aki itt töketlenkedik és rabolja az én megfizethetetlen időmet.
35 éves szűz férfi.
ha csak ez a két szélsőség játszik,akkor mindenképp az utóbbi jellemvonások fognak több sikerhez segíteni.
persze azon is át fog sütni a szerep,az alacsony önbecsülés,de a gyenge próbálkozás is jobb,mint a teljes passzív,zavart,meghunyászkodó magatartás.
Nem kell nagyképű tahónak lenned, de magabiztosnak, határozottnak, igen! És azért ez egy picit eltér a nagyképű tahóságtól.
De ami veled van hogy halkan beszélsz nem állsz ki magadért az elég nagy gond a nőknél. Én is ilyen vagyok, és próbálok tenni ellene.
Kezdj el edzeni hogy jobban nézz ki, erőben légy, és hidd el magabiztosabb leszel. Én határozott vagyok alapból de nem vagyok magabiztos és nem mindig álok ki magamért. De ha feldühítenek akkor érdekes mód teljesen más ember tudok lenni. De nekem sem volt még barátnőm, nekem más gondom is van ami ellen szintén teszek és jó eredménnyel eddig, de ez más tészta. De a lényeg az hogy haladok előre, és ezt egy nagyon jó nő mondta meg nekem hogy magamhoz képest sokat változtam az elmúlt 2 év alatt amikor megismert.
Nem!
Engem szépnek tartanak, és a barátom pont az ellentéte azoknak a nagyképű, kivagyi majmoknak.
Viszont attól még közel sem leszel bunkó, ha megtanulsz a másik szemébe nézni, hangosabban beszélni és kiállni a véleményedért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!