Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ahhoz, hogy szép barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ahhoz, hogy szép barátnőm legyen, nagyképű tahóvá kell válnom?

Figyelt kérdés
nem nézek ki rosszul,de eléggé félénk és szégyellős vagyok,halkan beszélek,gyakran lesütött fejjel,nem nézek az emberek szemébe,nem merek visszaszólni másoknak vagy kiállni a véleményemért...ezeken változtatni kell és egy nagyképű majommá kell válnom,aki kidomborított mellkassal,emelt fejjel,peckesen járkál mindenhol és bárkinek beszólogat?
2014. márc. 27. 23:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Próbáld ki.
2014. márc. 27. 23:02
 2/11 anonim ***** válasza:
legyünk együtt én is ilyen vagyok..:D
2014. márc. 27. 23:04
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

Akarom írni próbáld ki te kis petyhüdt kukicska kérdező aki itt töketlenkedik és rabolja az én megfizethetetlen időmet.

35 éves szűz férfi.

2014. márc. 27. 23:04
 4/11 anonim ***** válasza:
83%

ha csak ez a két szélsőség játszik,akkor mindenképp az utóbbi jellemvonások fognak több sikerhez segíteni.

persze azon is át fog sütni a szerep,az alacsony önbecsülés,de a gyenge próbálkozás is jobb,mint a teljes passzív,zavart,meghunyászkodó magatartás.

2014. márc. 27. 23:06
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem kell nagyképű tahónak lenned, de magabiztosnak, határozottnak, igen! És azért ez egy picit eltér a nagyképű tahóságtól.

De ami veled van hogy halkan beszélsz nem állsz ki magadért az elég nagy gond a nőknél. Én is ilyen vagyok, és próbálok tenni ellene.

Kezdj el edzeni hogy jobban nézz ki, erőben légy, és hidd el magabiztosabb leszel. Én határozott vagyok alapból de nem vagyok magabiztos és nem mindig álok ki magamért. De ha feldühítenek akkor érdekes mód teljesen más ember tudok lenni. De nekem sem volt még barátnőm, nekem más gondom is van ami ellen szintén teszek és jó eredménnyel eddig, de ez más tészta. De a lényeg az hogy haladok előre, és ezt egy nagyon jó nő mondta meg nekem hogy magamhoz képest sokat változtam az elmúlt 2 év alatt amikor megismert.

2014. márc. 27. 23:08
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem!

Engem szépnek tartanak, és a barátom pont az ellentéte azoknak a nagyképű, kivagyi majmoknak.

Viszont attól még közel sem leszel bunkó, ha megtanulsz a másik szemébe nézni, hangosabban beszélni és kiállni a véleményedért.

2014. márc. 27. 23:12
 7/11 anonim ***** válasza:
így van, a 4es válaszoló mondja jól, a második ember az legalább jelen van a világban. igaz, borzasztó jelenség, de ott van. az első ember nincs ott. Nem tudni, hol van, elő kéne lépnie.
2014. márc. 27. 23:14
 8/11 anonim ***** válasza:
12%
Nem kell nagyképű tahónak lenned, bőven elég ha gazdag vagy.
2014. márc. 27. 23:27
 9/11 anonim ***** válasza:
hiába gazdag, ha meg sem szólal, és lehajtja a fejét.
2014. márc. 27. 23:31
 10/11 anonim ***** válasza:
hany eves vagy?
2014. márc. 27. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!