Kutyából nem lesz szalonna? Vagy ez túl elcsépelt általánosítás? 24L
Nem akarom leírni, de ott van bennem a DE.
Adott egy srác, aki flörtölgetős, közvetlen típus. Határokat feszeget és át is lépi azokat.
Tudni kell rólam, hogy 1. Nem vagyok féltékeny típus; 2. Számomra elementáris dolog a hűség és a bizalom egy kapcsolatban.
Viszont ott van a DE. Ha nekem csapta a szelet a csaja mellett, akkor mellettem nem ugyanezt fogja csinálni? Persze az elején minden kapcsolat szép és jó /általában/, de aztán?
Nem egy olyan srácra gondoljatok, aki félred*g, csak olyasmiket csinált, amiket nem fair a bnőjével szemben.
Megtud az ilyen változni? Ha igen, mi kell hozzá?
Tudom, bíznom kell benne, ahhoz, hogy működjön, de vannak félelmeim, okkal.
Na azért én ezzel nem teljesen értek egyet.
Volt egy lány aki a pasija mellett más férfivel is ismerkedett speciel velem, aztán ott is hagyta és együtt vagyunk 6 éve.
Nem volt hozzávaló.
Csak hülye volt mert nem hagyta ott egyből.
#1 Egy esélyt mindenki megérdemel(ne). Csak már most nagyon fontos számomra, nem bírnám ki, ha mással...
#3 Miért? Hasonló a helyzeted?
#4 Én lennék a legboldogabb, ha úgy járnék, mint te.
Nem véletlenül találták ki ezt a mondást és ez általában tényleg igaz
Ahhoz hogy megváltozzon egy férfi fülig szerelmesnek kell hogy legyen a csajba viszont a csaj akkor meg garantáltan félre fog k..rni.Ez egy ördögi kör,mindenki megkapja a pofont az élettől.Lehet pont akkor amikor "jó útra" tért
És igen,mint előttem valaki írta előbb utóbb minden nő beadja a derekát valakinek.A "hűségesebb" nőknél ez akkor szokott megtörténni amikor a nőnek akad egy tökéletes/normális párja és egyszerűen kínjában/jó dolgában nem tud mit csinálni így félre k..r
Nálam a megcsalás tabu. A volt barátomat sem csaltam meg, pedig már nem szerettem, sőt...és lehetőségem is lett volna rá, nem is kevés. Nem attól függ, hogy megcsalod e a párod vagy sem, hogy szereted e vagy sem, illetve egyéb kifogás, hanem, hogy milyen ember vagy, van e gericed, lelkiismereted. Szerintem.
Magamban bízom, maximálisan. Vannak elveim. Benne is megbíznék, csak félteném...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!