Oké, hogy "egyenjogúság" van és a lányok is kezdeményezzenek, de nem túlzás az, hogy egyesek szerint csak nekik kéne inkább?
a főnököd is előre köszön neked? elég szégyen h egy idős embernek nem adod át a helyed és nem vagy képes előre köszöni egy idősnek, nőnek
nem ettől vagy férfi az tény, te ettől egy bunkó vagy
oh h téged meg kell kérni h egy idős embernek át ad a helyed aki bottal alig tud menni
hát az értelmi szinted ott a szeren, neked kéne felérni ésszel te észlény!
Ha épp olvasok, vagy bámulok ki az ablakon, vagy már el is aludtam, mert hajnali háromkor keltem gyakorlatra, akkor nem biztos. De ha észre is veszem, attól, hogy bottal jár és hajlott a háta, még nincs rosszul abban az értelemben, hogy ne tudná jelezni felém, hogy nehezére esik állni, és adjam át a helyem. Ha pedig a büszkesége, hogy ő idős, ő nem fog megkérni senkit, fontosabb neki, minthogy leüljön, hát rendben, az ő dolga. Tartsatok nyugodtan bunkónak ezért, nem izgat különösebben.
Amire viszont még nem válaszoltatok és jobban is kapcsolódik az eredeti témához, hogy ugyan mi a pityuláért kéne kérés nélkül, vagy akár kérésre átadnom a helyem egy teljesen egészséges fiatal nőnek, akiknek valószínűleg semmivel sem megterhelőbb állni, mint nekem? (Vagy még annyira sem, figyelembe véve a botrányos fizikai kondíciómat.)
Kivanom, hogy legyen olyan betegseged, ami miatt az alapveto elethez, es a fajdalom csokkentesehez allandoan meg kelljen kerned dolgomra az embereket
szamodra egyszeru, mert csak egy esemenyrol van szo, de szerinted milyen erzes az, amikor meg kell kerned valakit, hogy segitsen felszallni, eg kell kerned valakit, hogy leulhess, meg kell ketned valakit, hogy leszalhass, meg kell kerned valakit, hogy segitsen lemenni a lepcson, meg kell kerned valakit, hogy felmenj a masik oldalt a lepcson.... es nincs ott mi dig valaki, vadasznod kell az emberekre es csak a josagukra alapozhatsz, mert nekik is dolguk van... es nem arrol van szo, hogy segitseggel kenyelmesebb, hanem arrol, hogy segitseggel kevesbe faj...
nem a buszkesegrol van szo, csak eppen a sajat onbecsulesedet asod el azzal, ha a puszta lethez is segitseget kell kerned...
en tudom milyen erzes, hidd el, eleg szar...
De terjunk vissza az eredeti temara... latod, hogy egy lany egy hatalmas boronddel kuszkodik folfele egy lepcson... szerinted szexiz us odamenni, es felajanlani, hogy felcipeled neki?
Jézusom mi megy itt megint....
Én azokat tuti nem tekintem férfinak, akik hagyják cipekedni a nőket, mert egyenjogúság van, meg ilyen ostobaságok, meg akik az alapvető illemet nem tudják. De azokat sem, akik lenézik a nőket (másik véglet), és még a szellemi munkát is szívesen megtagadnák tőlük.
Ezek csak bunkó kisfiúk. :)
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!