Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van még igény a magam fajta...

Van még igény a magam fajta 15 éves fiúkra?

Figyelt kérdés

Nem egy Adonisz külsejű srác vagyok aki kedves, okos, törődő, együttérző, kedves és udvarias ugyanakkor szeret társalogni, beszélgetni, és ha van kivel beszélnie. Nálam oda-vissza működő egymás iránt való érdeklődés van... szóval van még igény manapság a mai tinik körében vagy manapság már csak a külső számít és, hogy szexi (bár ez több mindent is magába foglaló szó..) legyen?

Nálam nem az számít mennyire jó a sminkje, vagy, hogy szép-e, csak az, hogy nem a facebook-on éli életét és akár beszélgetni is lehet vele, vagy megismerni egymást... olyan vagyok akit talán a monogám szóval lehetne illetni nem kell nekem 100 meg 100 csaj nekem elég egy, de ő legyen olyan akivel el tudom tölteni az időmet és megismerhetjük egymást, vagy ez a "faj" már-már kihalófélben van végleg?

2015. máj. 9. 22:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Számodra eljött az a korszak mikor egyedül vagy és szükséged lenne valakire akivel lehet beszélni .Nem csajozási gondjaid vannak ha nem baráti .
2015. máj. 9. 22:09
 2/7 anonim ***** válasza:
én beszélgetnék veled 15L :)
2015. máj. 9. 22:10
 3/7 anonim válasza:

te vagy az én emberem :) pont azon gondolkoztam ma este hogy mért minden pasit csak a külső érdekli, írj ha szeretnél.

14/l

2015. máj. 9. 22:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem több fiú felszínes, mint lány.

Nekem is írhatsz, ha szeretnél. 14/L

2015. máj. 9. 22:36
 5/7 anonim válasza:
Duplán vagy kedves.. :) írhatsz 14/L
2015. máj. 9. 22:37
 6/7 A kérdező kommentje:

Az első válaszra:

Nos hm,lehet igezad van, de nem hiszem vannak brátaim és összejövünk néha dumálni is meg szórakozn... szóval megvagyok, mert nagyon nem vagyok magányos.. a beszélgetés nálam azért fontos, mert a mai világban eléggé az interneten élnek a tinik, nyüzsögnek sokan és elfelejtenek a külviággal vagy éppen embertársaikkal kommunikálni vagy kapcsolatot tartani, mert nekem pl van nem egy haverom aki nem bírja leenni mobilját és kicsit beszálni a társalgásb.. na szóal lehet van egy kis magány mégis de ez csupán azért lehet, mert én nem szeretek az internetes légtérben dumálni suliban pl jár a szám és beszélgetek haverokkal és ők is velem, így talán nagy baj végső soron nincs..

Köszönöm az ajánlatokat :) aki valóban beszélgetne vagy megismerne annak privátban küldhetek egy fb., vagy skype-os elérhetőséget, még meggondolom.. de így pm-ben már-már random ismerkedni érdekes ugyanakkor izgalmas is lehet.. :D

2015. máj. 9. 23:59
 7/7 anonim válasza:
Én egyenlőre csak beszélgetésre gondoltam :D 14/L
2015. máj. 10. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!