Van még igény a magam fajta 15 éves fiúkra?
Nem egy Adonisz külsejű srác vagyok aki kedves, okos, törődő, együttérző, kedves és udvarias ugyanakkor szeret társalogni, beszélgetni, és ha van kivel beszélnie. Nálam oda-vissza működő egymás iránt való érdeklődés van... szóval van még igény manapság a mai tinik körében vagy manapság már csak a külső számít és, hogy szexi (bár ez több mindent is magába foglaló szó..) legyen?
Nálam nem az számít mennyire jó a sminkje, vagy, hogy szép-e, csak az, hogy nem a facebook-on éli életét és akár beszélgetni is lehet vele, vagy megismerni egymást... olyan vagyok akit talán a monogám szóval lehetne illetni nem kell nekem 100 meg 100 csaj nekem elég egy, de ő legyen olyan akivel el tudom tölteni az időmet és megismerhetjük egymást, vagy ez a "faj" már-már kihalófélben van végleg?
te vagy az én emberem :) pont azon gondolkoztam ma este hogy mért minden pasit csak a külső érdekli, írj ha szeretnél.
14/l
Szerintem több fiú felszínes, mint lány.
Nekem is írhatsz, ha szeretnél. 14/L
Az első válaszra:
Nos hm,lehet igezad van, de nem hiszem vannak brátaim és összejövünk néha dumálni is meg szórakozn... szóval megvagyok, mert nagyon nem vagyok magányos.. a beszélgetés nálam azért fontos, mert a mai világban eléggé az interneten élnek a tinik, nyüzsögnek sokan és elfelejtenek a külviággal vagy éppen embertársaikkal kommunikálni vagy kapcsolatot tartani, mert nekem pl van nem egy haverom aki nem bírja leenni mobilját és kicsit beszálni a társalgásb.. na szóal lehet van egy kis magány mégis de ez csupán azért lehet, mert én nem szeretek az internetes légtérben dumálni suliban pl jár a szám és beszélgetek haverokkal és ők is velem, így talán nagy baj végső soron nincs..
Köszönöm az ajánlatokat :) aki valóban beszélgetne vagy megismerne annak privátban küldhetek egy fb., vagy skype-os elérhetőséget, még meggondolom.. de így pm-ben már-már random ismerkedni érdekes ugyanakkor izgalmas is lehet.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!