Ha a nőknek csak a külső számít, meg a pénz. Akkor az alábbi (igen gyakori) jelenséget mi magyarázza?
Nekem kb minden "új barátom" kérdezősködött az exről, exekről.
Netán ha láttak képet az elődökről, jött az "úristen hogy tudtál ezzel?"...
"Legalább elvitt ide-oda? Vett neked ezt/azt? Nem? Mekkora sóher..."
Ez egy elég általános jelenség, viszont az is, hogy a férfiak szent meggyőződése, hogy csak a külső meg a nőket.
Következtetés, aki ilyen, az felszínes. Aki nem, az igénytelen.
Vagy.....?
Hol a kérdés?
Am ne is csodálkozz, felszínes vagy nagyon.
A legrondább exem volt a legcsóróbb, és a legnagyobb szemétláda.
Igaz nem sokáig voltam vele, hála jó Istennek. De az miért elképzelhetetlen, hogy valaki tényleg nem az anyagi javakra hajt?
A külső meg olyan dolog, hogy nézhet ki bárhogy, ha megfog valami rajta/benne, megtetszik.
Nekem pl nagyon különböző külsejű exeim voltak.
"Ha a nőknek csak a külső számít, meg a pénz."
Nem csak a külső számít, meg a pénz. Vagyis vannak olyanok, de az a ritkább.
Csak a külső számít a nőknek.Mert én is hiába csinálok bármit,hiába van pénzem,hiába vagy belsőre bármilyen.
Semmit nem ér.
Azonban ha helyesnek születtél,akkor már teljesen mindegy milyen vagy belülről,vagy van-e pénzed.Onnantól nyert ügyed van a nőknél,és ez genetika,tehát az egész életedet az határozza meg,milyennek születtél.Amiről ugye nem is tehetsz igazából...
Utolsó: Fordított helyzet is igaz, ha a nő nem tip-top, vékony, kerek seggű miss punci, akkor max pótlék. Lesz palija, mert a férfiak nincs ló, jó a szamár is alapon megalkusznak (ez fáj a gyászos külsejü pasiknak, hogy a nők nem így gondolkodnak), de a pasi is ugyanúgy a fullos pic$ákra fog vágyakozni, miközben épp pakolja a hátrányosabb külsejű nőjét, mert a lyuk azé jó, na meg hátha főz meg mos meg takarít rá...
Huh most felszínes voltam. De próbáltam az érem másik oldalára is rávilágítani.
Rendben Kérdező,csak ehhez ilyen beállítottságú férfit kell választani is,aki így gondolkozik ahogyan azt Te leírtad.
Azonban vannak sokan,akik nem így gondolkodnak,köztük én sem,és sok ismerősöm sem.Csak hát ugye mi nem kellünk a nőknek egyáltalán,mert nem vagyunk helyesek,meg bunkók.
És nekem nem kell az a hú de szép nő,mert annak olyanok is az elvárásai,plusz naponta több százan kísértik meg őt,hívják el valahova stb.
Nekem és az ismerőseimnek is bőven elég lenne egy teljesen átlagos lány,átlagos élettel,minket nem érdekelnek ennyire a külsőségek.
A nőket viszont teljesen csak az érdekli,beállítottságtól függetlenül.
Tehát a nők csak a férfiak felső 5-10%-ával állnak egyáltalán szóba.A többit kinevetik,megalázzák stb.
Mert ugye ők születtek helyesnek,jó genetikával.
Minket nem érdekel ennyire a külső,én egy mások által csúnyának mondott lányban is meg tudtam látni a szépséget.
De fordítva ez már nem igaz.
Nekem például személy szerint külsőre a nők 70-80%-a bejön,engem nem igazán érdekel,mert annál sokkal fontosabb tényezők vannak.Belső tulajdonságok határozzák meg nálam a fontos dolgokat.
Ez a különbség a nők és férfiak között,hogy míg férfiak között azért elég sok olyan van,akiknek nem igazán számít a külső,hanem inkább a belső értékek,amik ugye fejleszthetőek.
Míg a nőknél aki külsőre nem az igazi macsó,helyes,bunkó gyerek,azzal már szóba sem áll egy nő sem.
23/F
"ehhez ilyen beállítottságú férfit kell választani is,aki így gondolkozik ahogyan azt Te leírtad. "
Pont nem kéne olyan.
Az előző exemnek előttem mindig plázacica külsejű női voltak, emiatt NEM ÉRTEM A MAI NAPIG, minek volt éppen VELEM.
(Hozzáteszem, nekem ő tetszett, ismerőseim, barátnőim szerint egyáltalán nem volt jó pasi. Persze nem az ő véleményük számít, csak azért írtam le, mert nem top10-es külsejű Mr. Bunkó köc$ög csávó volt.)
De ismeretségi körömben volt olyan, hogy a csajnak odamondta a palija a szemébe, azért van vele, mert amilyen nők neki tetszenek, azok nem állnak vele szóba...
És szerintem sok pasi (NEM AZT MONDTAM, HOGY AZ ÖSSZES....) gondolkodik még így, csak nem mindegyik mondja ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!