Hogyan szólítsam le a lányt, aki mindig zenét hallgat?
Figyelt kérdés
Nagyon bejön egy lány, akit munkába menet szoktam látni a buszon. Igaz ő 3 műszakban dolgozik, ezért csak 3 hetente látom, de nagyon megtetszett, és mostanában egyre többet gondolok rá. De mindig zenét hallgat, még nem is láttam fülhallgató nélkül. Nem tudom, hogyan szólíthatnám le így, főleg egy tömött buszon.
Esetleg tudnátok tanácsot adni?
2015. máj. 9. 21:39
11/14 anonim válasza:
Busz előtt vagy busz után nem tudsz hozzá odamenni? Amúgy a cetlis megoldásról nekem azok a feliratos táblák jutottak eszembe a reklámból.
12/14 anonim válasza:
írj neki egy levelet írd rá az elérhetőséged vagy amit akarsz :)
13/14 anonim válasza:
Keressed meg hol dolgozik... Vagy menny oda hozzáé, és akkor kiveszi a zenét a füléből...
14/14 anonim válasza:
Jézusom, már majdnem megörültem, hogy itt van a buszos srácom. XD Ugyan ebben a helyzetben vagyok, csak én vagyok a lány aki zenét hallgat, meg van az a srác a hatalmas kék szemeivel aki minden reggel munkába megy. Nagytétény, ha mégis erre tévedne szegény srác. :D Az a baj mostanában nem úgy utazok, hogy találkozzunk. Pedig szeretném megismerni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!