Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan szólítsam meg?

Hogyan szólítsam meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok , egy gimibe járok a lánnyal és sokat látom a folyosón én 18 éves vagyok (szégyen nem szégyen nem volt még barátnőm,) a lány most 9.es úgyhogy 15 éves kb . de nem tudom hogy hogy szólítsam meg , csak menjek oda hogy

szia , xy vagyok , (kezet kell vele fogni mert etikailag szerint nem , ha jól tudom.)

2015. ápr. 9. 18:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Ja,menjél oda és fogjál vele kezet,végül is az első benyomás a fontos,és egy ilyen belépő kitörölhetetlen marad XD

Az még jobb lenne,ha egy 15 évesnek kezet csókolnál...

Na jó,komolyra fordítva a szót,hacsak nem vagy baromi ellenállhatatlan(és én ugyan nem ismerlek,de biztos vagyok benne,hogy nem vagy az),akkor ezzel az megoldással csak magadat égetnéd le,ez biztos...

2015. ápr. 9. 18:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Te ott! Igen te! Lécci add má meg a számod, az enyém elveszett!

Vagy tetszőleges, olcsó, tuskó feltűnősködés meglepően jó arányban bizonyul jó kezdetnek, nem csak idióta lánnyal.

2015. ápr. 9. 18:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Köszönj neki, kérdezd meg hogy van, hogy tetszik neki a suli, milyenek az osztálytársak. Csak kezdeményezz beszélgetést, pár mondat után kérdezd meg a nevét, és mutatkozz be te is.
2015. ápr. 9. 22:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelőnek köszönöm, az elsőnek meg csak annyit hogy az "ellenállhatatlanság" mint olyan nem sok köze van itt semmihez, ha az is lennék attól ugyanúgy beéghetek,.
2015. ápr. 9. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!