Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol lehetne ilyen kapcsolathoz...

Hol lehetne ilyen kapcsolathoz hölgyet találni? Sok igénnyel :D

Figyelt kérdés
Nemrég volt egy kemény szakításom, és nem szeretnék egy darabig semmi komoly párkapcsolatot, viszont lenne pár dolog amihez szeretnék partnert. Introvertált embert keresnék főleg, akivel lehet néha nyugisan filmet nézni, futni, netán úszni, közös olvasás! Szóval a legtöbb ember számára biztos nagyon izgalmas tevékenységek ezek :D + egyéb barátság extrákkal dolgok. Nem akarok én senkit becsapni, meg nem csak úgy összeszedni szeretnék valakit egy bulin, hanem ennél többről lenne szó. Van valami fórum vagy hasonló ahol szoktak ilyen típusú emberek is hasonló kapcsolatra keresni embereket?
2015. máj. 9. 12:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%

sajnos ahol ennyi közös program van(futás,úszás,filmnézés,tv,kaja),az már párkapcsolat!

döntsd el, hogy szexet akarsz-e,mert abba nem fér bele ilyen közös program, vagy pedig párkapcsolatot!

a legegyszerűbb,ha beetetsz valakit azzal, hogy szerelmes lettél,és akkor bármit megtesz neked.

2015. máj. 9. 12:26
 2/11 anonim válasza:
Nagyon keves ilyen lany vagy es akik bele is mennenek nem itt fognak jelentkezni sajnos :( Am nekem is hasonlo sztorim van xD De majdcsak tulleszunk rajta :D
2015. máj. 9. 12:27
 3/11 anonim ***** válasza:
1. Ez a lehető legrosszabb, legszemetebb megoldás. Inkorrekt, aljas, és az introvertált emberek sérülékenyebbek, szándékosan meg elég ge(i dolog valakinek akár maradandó sérülést okozni.
2015. máj. 9. 12:34
 4/11 anonim ***** válasza:

attól, hogy neked nem jött be a párkapcsolat miért kell mást szívatni?!

én pl. szeretek olvasni, de nem tudom értelmezni mi az a közös olvasás

ezeket a tevékenységeket az én barátim körömben azonos neműek űzik szex nélkül, ugye erre való a párkapcsolat

vagy én vagyok lemaradva?!

ha komoly választ akarsz kapni, akkor regisztrálj bármelyik társkeresőn, mert ott vannak ilyen érzelmileg roggyant lányok, mint akit keresel

2015. máj. 9. 12:50
 5/11 anonim válasza:
Ne is verj át lányokat, ez az egyik legszemetebb dolog. Amiket Te elvárnál ettől a dologtól,az már nagyon közelít a kapcsolatra. Döntsd el,hogy mit szeretnél,szerintem ezeket a dolgokat a barátaiddal csinálhatnád,értelemszerűen az extrák nélkül. Kevés lány akar csak szexet, és ha mégis találsz olyan lányt,aki belemenne ezekbe,abból legalább egyik fél részéről szerelem lesz.
2015. máj. 9. 14:43
 6/11 anonim ***** válasza:
Ezek a közös programok tetszenek, de a barátság extrákkal nem.
2015. máj. 11. 16:31
 7/11 anonim ***** válasza:
Ilyen barátot szeretnék, akivel közösen tudnék olvasni, meg nyugiban lenni :) De sajnos de csak lazábban gondolod, meg amúgy sem hiszem, hogy tetszenék neked...
2015. máj. 11. 16:50
 8/11 A kérdező kommentje:

Miért gondolod ezt?

2015. máj. 11. 16:52
 9/11 anonim ***** válasza:
Mert tudom :) És valószínűleg fiatalabb is vagyok nálad jóval.
2015. máj. 11. 16:53
 10/11 A kérdező kommentje:
Milyen idős vagy? És honnan tudod ? :P
2015. máj. 11. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!