Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Minden fiúban látom a potenciá...

Minden fiúban látom a potenciális partnert. Nem vagyok még elég érett egy kapcsolathoz, ugye?

Figyelt kérdés
Mondhatni "szerelmes" vagyok az összes szinpatikus fiúba, akivel találkozom a nap során.
2014. dec. 7. 00:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%

szinpatikus

Éretlenség megerősítve.:D

2014. dec. 7. 00:42
 2/16 anonim ***** válasza:
56%
Csak felszínes vagy, majd lekopik rólad, ha gondolkozni kezdesz.
 3/16 anonim ***** válasza:
70%
nem szerelmes vagy te hanem f*-sz hiányos.Kapcsolathoz talán nem vagy elég érett,minden máshoz igen.
 4/16 anonim ***** válasza:
46%

Te hülye vagy, nem szerelmes.

Sohasem voltál az, honnan is tudhatnád...

5/16 anonim ***** válasza:
82%
Végre egy nő, akinek az igényeinek én is megfelelek.
2014. dec. 7. 00:43
 6/16 anonim ***** válasza:
75%
Amíg nem kezded el megízlelni a ribizli gyümölcsöt, addig nincs gáz. De még majd komolyodsz úgyis. :-D
 7/16 anonim válasza:
100%
Hát csak tombolnak a hormonok. Bizony most jobban teszed, ha nem választasz magad mellé senkit, mert abból nem fog jó kisülni. Legyen egy , de akkor mellette próbálj meg kitartani legalább egy rövid ideig .
 8/16 A kérdező kommentje:

Nem viccből raktam "" közé a szerelmes szót, tudom, hogy ez semmi ahhoz képest.

És nem vagyok csapongó típus, mert ez csak álmodozás szintjén történik nálam, valahogy mindig kell nekem valaki, akiről ábrándozhatok. Mivel ezeknek az idegeneknek csak a külsejét ismerem, nincs is, mi megfogjon, és hamar tovaszállok.

2014. dec. 7. 00:47
 9/16 anonim ***** válasza:

"Mivel ezeknek az idegeneknek csak a külsejét ismerem, nincs is, mi megfogjon, és hamar tovaszállok."

Ha majd érezni fogod a szerelmet, akkor nem itt fogsz sertepertélni haszontalanul, hanem kihasználod az oly drága perceket, és a "lovagoddal" fogod tölteni.

Amíg ezt nem érzed, szunnyadj egy jót, és szemezgess....

2014. dec. 7. 00:50
 10/16 A kérdező kommentje:

És egyébként 18 éves vagyok. Már régóta tart ez az állapot nálam, gyakorlatilag a pubertáskor kezdete óta. Mivel senki nem fogott meg igazán, talán emiatt történik ez velem.

Még nem volt barátom, éppen emiatt a probléma miatt. Eddig vártam rá, hogy elmúljon ez a gyerekes szokásom, de nem akar csillapodni.

2014. dec. 7. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!