Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Minden fiúban látom a potenciá...

Minden fiúban látom a potenciális partnert. Nem vagyok még elég érett egy kapcsolathoz, ugye?

Figyelt kérdés
Mondhatni "szerelmes" vagyok az összes szinpatikus fiúba, akivel találkozom a nap során.
2014. dec. 7. 00:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nemed???????
2014. dec. 7. 01:09
 12/16 anonim ***** válasza:

Már írtam rá tanácsot, aludj még párat, hátha majd eljön egyszer a nagy kémia. És nem fehér lovon fog meglátogatni.

Ahogy elképzellek, ne is kukkold a lovardákat. ;)

2014. dec. 7. 01:11
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a jellemedhez tartozik. Ha nem "növöd ki" 21 éves korodig, akkor meg kell tanulnod együtt élni a dologgal. Egyébként lehet, hogy pont egy olyan pasi kéne neked, aki belül is megfog, talán onnantól elmúlna. :)

22L

2014. dec. 7. 03:11
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem csak szeretetre vágysz, ami természetes, az lenne a fura ha nem így volna :P

Ha gondolod szívesen beszélgetek veled :)

2014. dec. 7. 07:36
 15/16 anonim ***** válasza:

Van egy ugyanilyen beállítottságú barátnőm, de ő le is fekszik minden fiúval. 17 éves, és két kezemen nem tudom megszámolni, hány sráccal volt együtt (pedig nyilván nem mondta el az összeset), ehhez képest nem volt még egyetlen normális kapcsolata sem.

Szóval én azt mondom, inkább várj, mint hogy minden adandó alkalommal adj egy esélyt a dolognak, mert nem lesz jobb tőle neked sem, és igazából szerintem tiszteletre méltó ez a magatartás. Várd meg azt a valakit, aki belülről is megfog:)

2014. dec. 7. 08:57
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat! :) (kivéve 48%-as válaszolót, aki hihetetlenül bunkó, nem tudom, mi fáj neki)
2014. dec. 7. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!