Csak Debrecenben nem divat a kezdeményezés a férfiak részéről, vagy máshol is teljesen leszoktak róla?
sehol nem divat ezek még a pi csájukat se mozdítják meg lassacskán nekem kell felszedni őket
nagyon gáz
Annyira bírom ezeket a kérdéseket meg az "ezek a mai férfiak puhap.csök"-dolgot. Persze hogy nem kezdeményeznek, mert félnek az elutasítástól, vagy már eddig is túl sok elutasítást kaptak, kiröhögték és megalázták őket lányok, amiért bepróbálkoztak náluk, emiatt pedig szégyenük van.
Rohadtul elegem van, hogy az egész ismerkedés átment valami "játékba" tele nyakatekert játékszabályokkal. Ha odamegy valaki hozzátok, akkor az a baj, hogy "fúj, ez egy undorító creep, tűnjön már el innen". Ha nem, akkor meg "ezt a nyúlbélát, nekem nem kell, nekem igazi férfi kell".
Meg ennyi erővel meg lehet fordítani a dolgot és a nőkre is azt mondani, hogy "csak ülnek a pcsájukon és várják a galambot". Én úgy gondoltam eddig úgy működnének jól a dolgok, ha mindkét fél beleadna valamit közösen. A nők és férfiak egymás szemébe néznek és szemeznek egymással, a nő mosolygással és bájos tekintettel nonverbális jeleket adna, innen már le tudja venni a férfi, hogy nyugodtan odamehet a lányhoz, mert nem fogja azt gondolni, hogy meg fogja erőszakolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!