Fiúk! Nektek mennyire jön be/manapság mennyire divat hogy egy viszonylag kis mellű lány nem hord melltartót?
Figyelt kérdés
2015. máj. 1. 12:40
1/8 anonim válasza:
Akkor poló bimbó kobóval mászkál az utcán?
2/8 2-es vagyok válasza:
Nekem egyáltalán nem jön be.. a lány az hordjon melltartót, úgy szép :) Nem szeretem a kiálló bimbókat D
4/8 anonim válasza:
ha látszik a mellbimbó, akkor jól megnézem, mint ahogy mások is, az meg már az ő baja. az ilyen lányok egy része pampog, h bámulják, a másik fele, meg direkt azért nem vesz, hogy valaki megnézze őt is.
egyébként kislányos sztem. a kinézet is, meg ez a fajta viselkedés is.
5/8 anonim válasza:
de viszont köztudott tény hogy a melltartó hordástól jobban megereszkedik a mell és nem lesz feszes, különben is a melltartó egy olyan ruhadarab ami (mint a neve is elárulja) tartja a melleket és kis mellű nőknél eléggé hasztalan, annyi csak hogy takarja a bimbót.
8/8 anonim válasza:
Nekem nem jön be, számomra ez amolyan igénytelenségre utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!