Hogy kellett volna reagálnom, ti mit tettetek volna?
A kutyámat sétáltattam, és jött velem szembe egy biciklis srác. És nagyon nézett, már azt hittem, hogy van valami rajtam, és mikor mellém ért kedvesen köszönt és közben mosolygott. Én meg annyira meglepődtem, pont a szemetes mellett álltam, és a kutyám sz*rját dobtam ki, de ezt szerintem nem látta. És én meg gyors megfordutam és mentem tovább a kutyámmal. Aztán leesett, hogy lehet kicsit bunkó voltam, és legalább visszaköszönhettem volna. De annyira meglepődtem. Ti mit csináltatok volna, nem olyan gáz, hogy nem köszönte vissza? Most ezen agyalok délután óta... :D
L/18
Én is igen zavarba jöttem volna, ha egy sportos helyes pasi mosolyogva rám köszön, miközben kutyaszar van a kezemben :D
Sétálj legközelebb is arra, azonos időben. ha esetleg ő volt az igazi, biztos megint összefuttok :) Ha nem, nem ő volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!