Csajok! Mi volt a legdurvább dolog amit tettetek részegen egy buliban?
Figyelt kérdés
2014. szept. 4. 15:39
1/9 anonim válasza:
Én fiú vagyok és csak mesélőkémnt tudok nyilatkozni! A gimis osztálytársunk (csaj) úgy berúgott hogy leszopta a fél osztályt(engem is) !
2/9 anonim válasza:
Veszekedtem,3 õr nyomott le,a mentosok elakartak vinni,es egyszer bevittek a rendorsegre...
3/9 anonim válasza:
A mai nők nem tudnak olyat mondani... ...mert ha 3-an 4-en megqrják őket narkósan, arra egyrészt nem emléxenek, másrészt meg ez az alap! :-)
6/9 anonim válasza:
lefeküdtem 2 fiúval akiket nem is ismertem. (szerencsére) és soha többé nem láttam őket.
7/9 anonim válasza:
Diszkóban lefeküdtem egy sráccal az udvaron egy olyan részen, ahova nem jött senki. Régóta ismertük egymást és nem az volt köztünk az első szex. Akkor nagyon jó volt, de másnap (és még sokáig) égett a pofám.
8/9 anonim válasza:
Lefeküdtem egy sráccal, de utána össze is jöttünk és azóta is együtt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!