Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan kezdjem el az ismerkedést?

Hogyan kezdjem el az ismerkedést?

Figyelt kérdés
Van egy lány,szeretném megismerni,de az a baj,hogy két évvel idősebb,és nem tudom hogy kezdjem el az ismerkedést,nagyon szeretnék vele beszélgetni,fura,de én úgy vettem észre,hogy néha szokott engem nézni (bár lehet velem van a baj :D) .De egyszerűen nem tudom hogy milyen indokkal írjak rá. Csak látásból ismerjük egymást,meg hosszas szemezésekből. 15F
2015. máj. 8. 17:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Felejtsd el :)
2015. máj. 8. 17:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Dehogy felejtem ;)
2015. máj. 8. 17:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Miért felejtsem?
2015. máj. 8. 17:15
 4/5 anonim ***** válasza:

SEmmiképp se felejtsd el! :)

A mai világgal az a baj, hogy a pasik elég "bénák" már elnézést (és tisztelet a kivételnek), ha a lány nem pottyan az ölükbe, egyáltalán nem harcolnak... ez a probléma. ha szereted, akkor tegyél érte :) írj rá szerintem bátran, és légy kedves akkor tuti nem lesz semmi gáz. és legközelebb köszönj neki, ha látod, menj odahozzá és kezdeményezz beszélgetést. Ne a lánytól várd el, mert az nem túl lovagias.

sik sikert!

2015. máj. 8. 17:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha meg harcolsz úgy kihasznál mint a vihar és még ki is dob insta ha megkapta amit akart.

2015. máj. 8. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!