Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan kezdjem az ismerkedést?...

Hogyan kezdjem az ismerkedést? - hosszabban lent

Figyelt kérdés

Először is üdv mindenkinek!

Mostanában eléggé magányos vagyok és gondoltam hogy elkezdek ismerkedni. Láttam facebookon egy osztálytársam unokahúgát és nagyon megtetszett. 2 évvel fiatalabb tőlem és nem is gyakran jár fel facebookra. Sajnos nem egy városban lakunk de nekem 20 perc busszal az út ami nem sok. A helyzet az hogy még nem találkoztunk személyesen és nem tudom hogy mit lehet esetleg írni leges legelőször. Gondolom bemutatkozás és pár kis apróság de nem tudom mennig lehet elmenni vagy mit illik vagy nem illik. Ebben kérném a segítségeteket, és ha esetleg valaki volt/van ilyen helyzetben nagyon megköszönném ha megosztaná tapasztalatait módszereit.

A haszontalan válaszoktól kérlek kíméljetek.

15.F

2014. jún. 11. 22:00
 1/3 anonim válasza:
en sziaval szoktam rairni lanyokra, bemutatkozassal meg nem probaltam
2014. jún. 11. 22:02
 2/3 anonim válasza:
Mivel 15 vagy ő 13 még ez kis kor szerintem hogy ennyire fiatalabbal ismerkedj keress magadnak egy korodbeli leányzót... és legyél magabiztos az bejön a csajoknak.. merj ráirni merj vele beszélgetni szedd össze magad
2014. jún. 11. 22:04
 3/3 anonim válasza:

Szia, mizu?

Nagyon szimpatikus vagy, szívesen megismernélek.

Ha visszaírja, hogy te is az vagy neki, akkor nyert ügyed van. Beszélgess vele minden nap, mindennapi témákról. Majd tegyél kétértelmű megjegyzéseket, ha veszi akkor ok. Ha nem akkor mondja hogy csak barát akar lenni.

2016. jún. 23. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!