Hogyan próbáljam a fiú tudtára adni, hogy tetszik?
Van egy srác akiért oda vagyok. Egyszer találkoztunk az ő bulija keretében. Ott hagyott mindent és eljött velem sétálni, beszélgettünk egy csomót. Nagyon megértettük egymást és ezt ő is megjegyezte. Végül haza is kísért.Azt mondta, hogy ennek biztos lesz folytatása.
azóta 1x irtam neki facen, akkor beszéltünk, de azóta semmi. Ha írok neki nyomulósnak tűnnék, bár vannak olyanok akik azt mondják, irjak nyugodtan, de én azt szeretem ha a fiú udvarol. Megéri várni? 17/L
inkább udvaroljon a fiúcska
bár lehet nem érett hozzá :'D de hátha...
megérheti várni, de én sosem értem meg azokat akik egy találkozás után azt mondják, hogy biztos lesz folytatás, jó volt, stb. aztán utána meg nem is nagyon jelentkeznek... Most ha nekem tényleg bejönne egy csaj és ezt mondanám neki akkor az biztos úgy is lenne és én már mondjuk másnap jelentkeznék :-)
Van egy olyan érzésem, hogy meggondolta magát, vagy más csaj is van láthatáron
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!