Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit írhatnék a lánynak, hogy...

Mit írhatnék a lánynak, hogy felfigyeljen rám, és ne csak egy idegesítő hódoló legyek a sok közül? FONTOS!

Figyelt kérdés

Néhány napja találtam egy lányt a facebookon néhány másik ember után keresgélve, aki egyből megtetszett nekem (tudom persze, hogy ennek a szerelemhez még semmi köze nincs, de azóta szinte csak ő jár a fejemben). Éppen ezért valamit írnom kell neki erről az egészről, de persze nem átlagos stílusban, mert egy ilyen üzenetre szerintem még csak nem is válaszolna. Egy rendkívül csinos, sőt a képei alapján okos és értelmes lánynak tűnik, akinél jó eséllyel sorban állnak a fiúk. (Egyébként már lehet hogy van barátja, az adatlapjáról ez nem derül ki, de nyilván nem mehetek el az egész mellett próbálkozás nélkül.)

Most valami nagyon frappáns szöveg kellene, ami természetesen nem túl nyomulós, ugyanakkor elég egyértelmű jelzés afelé, hogy majd szeretnék tőle valamit. A hobbijairól és a kedvenc időtöltéseiről nem tudok semmit, csak néhány fotója látható így ismeretlenként, azokon szinte mindegyiken a húgával látható, biztos nagyon jóban lehetnek :)

Légyszi adjatok néhány jó tippet, még nem igazán ismerkedtem ilyen facebookos formában, főleg nem egy ilyen lánnyal! 19/F

2015. máj. 7. 22:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
67% Ez lánynak lehet, hogy aranyos, de fiúnak nagyon gáz.
2015. máj. 8. 00:22
 12/13 A kérdező kommentje:

Hát sajnos ennyi volt... A lány kedvesnek tűnt az üzeneteiből ítélve (meg egyáltalán méltatott válaszra, nem úgy mint 10-ből 9 ember hasonló helyzetben. Csak hát megírta, hogy egy idegen ember iránt látatlanul nem tud érezni semmit, meg nem szeretne belemenni egy távkapcsolatba... szóval az a tipikus kedves, de mégis elutasító válasz.

Azért köszi mindenkinek, aki itt az oldalon reagált a kérdésemre, különösen a lepkehálós válaszolónak :)

2015. máj. 10. 09:36
 13/13 anonim válasza:
Mindent bele,hogy találj valaki mást!:) 14/L
2015. máj. 10. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!