Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez már olyan r*hadt fárasztó,...

Ez már olyan r*hadt fárasztó, idegesítő, rosszul esik, hiányérzetem van, dühős vagyok, szóval ragozhatnám. Mit tennétek a helyemben? 21L

Figyelt kérdés
Netes ismerkedés. Van egy srác, akivel az elején minden szuperül haladt, de mára, szinte sablonos, tudományos dolgokon kívül nem sok mindenről beszélünk. Én szeretek hülyülni, ő is, de mostanában punnyadt. Sokat tanul, de akkor is. Én is tanulok. Olyan passzív. Ha próbálom kicsit húzni se nagyon reagál. A faxom kivan. Nem ilyen volt. Néha a sírás környékez. Mi baja van???
2015. febr. 9. 21:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
te szerelmes vagy ő meg csak meg akar d*gni.
2015. febr. 9. 21:37
 2/16 opened paradise ***** válasza:

Csak egy kérdés:

Miért nem találkoztok?

3/16 anonim ***** válasza:
Mivel ilyen passzív,a helyedben szüneteltetném a dolgot,vagy nem írnék neki.Ha akar valamit,jelentkezzen ő magától.
 4/16 anonim ***** válasza:
Hagyd a csudába... ha már az ismerkedés ilyen, milyen lenne egy kapcsolat?
2015. febr. 9. 21:38
 5/16 anonim ***** válasza:
Esetleg jelenleg nem te vagy a legfontosabb az életében. Vizsgák előtt velem is volt, hogy beszélgetni se volt kedvem, csak tanultam és izgultam, hogy legyen meg a jegyem. Nem lehet mindenkinek minden napja tökéletes, nyugodj meg egy kicsit.
2015. febr. 9. 21:38
 6/16 anonim ***** válasza:
Miért hiszed azt hogy körülötted forog a világa?
2015. febr. 9. 21:39
 7/16 anonim ***** válasza:
A netes ismerkedés már csak ilyen.
2015. febr. 9. 21:41
 8/16 A kérdező kommentje:
Nem írogatok neki napirenden. Nem.nyomulok. Honnan veszed, hogy azt szeretnék, körüloöttem forog a világa? Egyáltalán nem. Azt csinál amit akar, oda megy, ahova akar, nem vagyunk együtt, de azon volt, amibe én rábólintottam, mert megkedveltem, ő is engem. De mostanában nem kedveskedik. Értem ezalatt, hogy hiányoznak a kedves szavak. :/
2015. febr. 9. 21:45
 9/16 A kérdező kommentje:
Bocs a helyesírási hibákért.
2015. febr. 9. 21:47
 10/16 anonim ***** válasza:
A netes ismerkedés már csak ilyen, igaz, ezért utálom. Szerintem is krrrrrva fárasztó, fenntartani az érdeklődést, úgy hogy csak kibaxxxott betűket pötyögsz. Így hülyülni? Krrrrrrrva nagy móka. Éljetek inkább.
2015. febr. 9. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!