Ez már olyan r*hadt fárasztó, idegesítő, rosszul esik, hiányérzetem van, dühős vagyok, szóval ragozhatnám. Mit tennétek a helyemben? 21L
Figyelt kérdés
Netes ismerkedés. Van egy srác, akivel az elején minden szuperül haladt, de mára, szinte sablonos, tudományos dolgokon kívül nem sok mindenről beszélünk. Én szeretek hülyülni, ő is, de mostanában punnyadt. Sokat tanul, de akkor is. Én is tanulok. Olyan passzív. Ha próbálom kicsit húzni se nagyon reagál. A faxom kivan. Nem ilyen volt. Néha a sírás környékez. Mi baja van???2015. febr. 9. 21:35
1/16 anonim válasza:
te szerelmes vagy ő meg csak meg akar d*gni.
2/16 opened paradise válasza:
Csak egy kérdés:
Miért nem találkoztok?
3/16 anonim válasza:
Mivel ilyen passzív,a helyedben szüneteltetném a dolgot,vagy nem írnék neki.Ha akar valamit,jelentkezzen ő magától.
4/16 anonim válasza:
Hagyd a csudába... ha már az ismerkedés ilyen, milyen lenne egy kapcsolat?
5/16 anonim válasza:
Esetleg jelenleg nem te vagy a legfontosabb az életében. Vizsgák előtt velem is volt, hogy beszélgetni se volt kedvem, csak tanultam és izgultam, hogy legyen meg a jegyem. Nem lehet mindenkinek minden napja tökéletes, nyugodj meg egy kicsit.
6/16 anonim válasza:
Miért hiszed azt hogy körülötted forog a világa?
7/16 anonim válasza:
A netes ismerkedés már csak ilyen.
8/16 A kérdező kommentje:
Nem írogatok neki napirenden. Nem.nyomulok. Honnan veszed, hogy azt szeretnék, körüloöttem forog a világa? Egyáltalán nem. Azt csinál amit akar, oda megy, ahova akar, nem vagyunk együtt, de azon volt, amibe én rábólintottam, mert megkedveltem, ő is engem. De mostanában nem kedveskedik. Értem ezalatt, hogy hiányoznak a kedves szavak. :/
2015. febr. 9. 21:45
9/16 A kérdező kommentje:
Bocs a helyesírási hibákért.
2015. febr. 9. 21:47
10/16 anonim válasza:
A netes ismerkedés már csak ilyen, igaz, ezért utálom. Szerintem is krrrrrva fárasztó, fenntartani az érdeklődést, úgy hogy csak kibaxxxott betűket pötyögsz. Így hülyülni? Krrrrrrrva nagy móka. Éljetek inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!