Ha egy férfira csak a bűnronda nők tapadnak, akkor az azt jelenti, hogy ennyit is ér?
Tehát dagadtak, bödösszájúak(bagó), szellemi fogyatékosok (szó szerint), lestrapáltak, igánytelenek stb.
(Semmi ítélkezés, csak tény, hogy csupa csupa ilyen)
rám a lelki roncs csajok tapadnk, külsőre nem olyan rosszak feltétlenül, de agyilag tuti zakkantak, meg rondának tartják magukat
igen a tények szerint én is ronda fiú vagyok
De sok ideje van egyeseknek, hogy a másik életével foglalkozzon, ahelyett, hogy a sajátjával törődne!
Egyébként meg, ami neked bűnronda, az nem biztos, hogy a másiknak is az, mivel ÍZLÉSEK ÉS POFONOK, MEG MINDENKINEK MÁS AZ ÍZLÉSE!!
Ennyi!
Ha tapadnak egy férfire a nők, akkor semmiképp sem ronda. Szerintem a nők nem jönnének össze olyannal, akit csúnyának tartanak. Annyi, hogy az ilyen nőknek, mint akiket vázoltál, nos, nekik próbálkozniuk kell a férfiaknál, mert különben nem találnak párt. A szép nőknek nem kell tenniük semmit, hisz a természet rendje az, hogy a férfi udvarol (vagy tesz hasonlót).
Az is előfordulhat, hogy az arcod helyes, de a tested pl. nem jó, vagy nem vagy ún. menő srác, viszont csúnya sem vagy, így a büdősszájú nőnek megfelelnél.
Óóóóó dehogynem :D
Édes könyörület ami összehozza őket a rondákkal. (Van esélyem! :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!