Mit gondoltok az átlagos lányokról?
Azokról, akikből 12 egy tucat. Se nem kiemelkedően szép, se nem túl okos, se nem tehetséges, még csak nem is gazdag, és átlagos életet él, átlagos állása van. (pincérnő, takarítónő, bolti eladó)
Egy átlagos lány a 20as évei elején
Azt, hogy lehetnek nagyon aranyosak es jo baratnok :)
20, szinten atlagos lany
átlagos lányok...
ennyi alapján nincs véleményem róluk...pl reggel a pékségben vagy a zöldségesnél ilyen "átlagos" lányok vannak, szoktam velük beszélgetni, normálisak, lehet velük viccelődni...mondjuk amit észrevettem nem nagyon mosolyognak, úgy tűnik nem valami boldog az életük...pedig ha mosolyognának sokkal jobb lenne mindenkinek...pl aki megy vásárolni annak a mosolyától jobb kedve lenne...
22F (átlagos)
Az, hogy nincs náluk esélyem sajnos...
Egy átlagos srác...
Na ez egy érdekes kérdés volt, én kíváncsi lennék az ellenkezőjére is, mert én meg abba a kategóriába tartozom, legalábbis azt mondják...A franc se tud ezen eligazodni.Ha átlagos, észre sem veszik.Ha meg különleges, sokan épp azért kerülik el, mert nem mernek ismerkedni vele...
Mondjuk attól is függ, kinek mi jut eszébe átlagosról.
Ha egy átlagos lányra gondolok, egy "színtelen", jellegtelen, elnyúlt, "kényelmes" ruhákba öltözött, smink nélküli, rendezetlen hajú, a kisugárzást abszolut nélkülöző egyén jelenik meg lelki szemeim előtt, az átlagos érdeklődési kör pedig főként a napi tevékenységekre korlátozódik. Számomra ez lehangoló.De semmi bajom az átlagos emberekkel, mindenki legyen olyan, ahogyan jól érzi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!