Lányok! Ez miért negatívum a számotokra?
Sziasztok!
Miért nagy negatívum (abszolút kizáró ok) nálatok, ha megtudjatok egy randin a sráctól, hogy a politikában akar elhelyezkedni, már el is kezdett tenni a dolgokért (ismerősök stb)?!
Kort is kérhetnék?
Köszönöm!!
nálam azért, mert nem érdekel a politika, még undorodom is tőle, meg a politikusoktól is. mocsok banda.
20/L
30.
valószínűleg a kapcsolatépítés, a retorika meg a gazdasági mutatók jobban érdeklik, mint velem egy parkban semmiségekről beszélgetni, fantáziálni, marháskodni.
Szia,
Szerintem egyáltalán nem negatívum. Az én szememben még pozitívumnak is hat, mivel van valami jövőképed. Írtad, hogy már el is kezdtél tenni a dologért, szóval elég erős elhatározásnak tűnik, szerintem csak nyerhetsz vele. Nem abszolút kizáró ok, még ha partneredet nem is érdekli igazán a politika világa, biztos sok egyéb másról is tudok beszélgetni. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!