Tényleg negatívum, ha egy lány művelt?
Figyelt kérdés
Egy két kérdésre adott válaszokat elnézve eléggé.
Ki szerint zavaró, ha a barátnőjelölt művelt, sok témához hozzá tud szólni (történelem, földrajz, pszichológia, vallástan és hasonlók), ismer pár érdekességet a világból, és sok nyelven beszél?
Emellett nem bamba a hétköznapokban, tehát tud főzni, mosni, takarítani, jó a logikája, és feltalálja magát...
Hátrány ez?
2014. okt. 24. 20:56
2/21 anonim válasza:
Az. Nálam. Nem szeretem ha a nő mindig ott okoskodik,,,,,, nagyon zavaró
3/21 anonim válasza:
Igen, akkor mi szüksége van rám?
4/21 anonim válasza:
A megfelelő férfi mellett semmi sem hátrány.
5/21 anonim válasza:
Ha az lenne, akkor még nem lenne barátom és a párkeresés is nehéz lenne szerintem nekem.
6/21 anonim válasza:
Nem, ha nem okosítja ki a srácot állandóan. Zavaró, ha egy nő okosabbnak akar tűnni egy pasinál.
25f
7/21 anonim válasza:
Igen hátrány. A legtöbb fiú ennek a lánynak pont az ellentéte, és mint minden fiú, ők szeretnék a nadrágot hordani. Namármost, ha a lány okosabb náluk, csak hülyének éreznék magukat a kapcsolatban...
8/21 anonim válasza:
Julius, rád itt nincs szükség. :)
9/21 anonim válasza:
A normális srácoknál nem,de őket úgysem veszitek észre,szóval nincs miről beszélni igazából...
10/21 anonim válasza:
Nem jó, ha az iskola szabja meg valakinek a gondolkodásmódját. Persze ha saját magadat képzed, az egészen más. De nem ezek az igazán fontos dolgok az életben... Nem előny, nem is hátrány. De inkább legyen valaki intelligens, mint művelt. Persze ha a kettő együtt jár, az teljesen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!