Tényleg negatívum, ha egy lány művelt?
Egy két kérdésre adott válaszokat elnézve eléggé.
Ki szerint zavaró, ha a barátnőjelölt művelt, sok témához hozzá tud szólni (történelem, földrajz, pszichológia, vallástan és hasonlók), ismer pár érdekességet a világból, és sok nyelven beszél?
Emellett nem bamba a hétköznapokban, tehát tud főzni, mosni, takarítani, jó a logikája, és feltalálja magát...
Hátrány ez?
Az a baj, hogy az okos nő alatt tipikusan bölcsészes dolgokat értenek sokan, ahogy te is. Szerintem ez nem okosság, hanem alapműveltség, a személyiség része, és nem külön érdem.
Szimplán átlagosnak mondom az olyat, amit te írtál a kérdésedben.
És az ilyen bölcsészokos csajok tipikusan kioktatnak másokat.
Nem kell. Egyrészt a pasiknak nincs rá szükségük, másrészt semmi értelme.
Egy okos nő szerintem többek között attól is okos, hogy észreveszi hogy mikor kell háttérbe vonulnia, és tudja azt is, mikor kell a pasit erősítenie, nem pedig elnyomni. Másrészt egy igazi pasi nem foglalkozik ilyen ostoba okoskodókkal.
Tudod a rendőr meg a delfin, a szezon meg a fazon...
Az meg hogy valaki házias, szintén nem külön érdem, hanem alap dolog kellene hogy legyen.
Egy mérnök csajszi
"Zavaró, ha egy nő okosabbnak akar tűnni egy pasinál. "
Egy okos nő tudja, hogy mikor fogja be a száját, még akkor is, ha amúgy tényleg okosabb a partnerénél egy adott témában vagy csak úgy általában.
Kedves mérnök csajszi!
Jó is lenne, ha az alapműveltség része lenne 5-10 nyelven beszélni (nem csak a nőknél), és nem annyiban kimeríteni a földrajztudást, hogy hány állama van az USA-nak.
Amellett, hogy valaki művelt, még lehet intelligens és magas érzelmi intelligenciával is rendelkezhet.
Továbbá kétlem, hogy minden bölcsész csajt ismersz, én például nem szoktam másokat kijavítani vagy kioktatni, többet ér, ha magától jön rá.
Öltözz le, ha nem inged ne vedd magadra.
Nem kell minden kommentet sértésnek venni, főleg ha nem érzed hogy illik rád. :D
Ki mondta ezt a hülyeséget?
Fontos, hogy büszke lehessek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!