Ha hordok magamnál fegyvert és egyszer már lelőttem vele valakit, az negatívum a lányok szemében?
Hordok magammal egy gázpisztolyt, amivel ha fejbe lövök valakit, akkor az kb. fél órára megvakul. Tehát nem ölök meg és nem akarok megölni senkit. 1 éve ki akartak rabolni és fejbe lőttem azt aki bicskával ki akart rabolni, aztán megrúgtam és elfutottam.
Ez negatívum a lányok szemében, hogy ha kell és muszáj akkor meg tudom védeni magamat és nem hagyom hogy megverjenek/kiraboljanak/megöljenek?
24/F
2:
Ezt nem tudom. Egyrészről azt gondolom hogy a lányok inkább hagynák magukat, hogy kirabolják megverjék őket, semmint hogy fegyverrel ellenálljanak, megvédjék magukat.
Másrészről meg azt gondolom hogy imponál az a nőknek, ha egy férfi nem hagyja magát megveretni, megöletni, kiraboltatni, hanem meg tudja és meri védeni önmagát.
nekem pozitívum.
Nálam is van paprika spray... késobb még lehet sokkolót is szerzek xd
4:
Köszi!
Szóval tudom hogy önmagában ettől nem zúg belém egy lány sem, de ha mondjuk néhány randi után (vagy az első szex után) megmutatom nekik a fegyvert (mégis csak mindig nálam van, szóval egyszer úgy is kiderülne), akkor remélem hogy nem csökken a vonzalmuk vagy nem ábrándulnak ki.
Mióta 1,5 éve nálam van a fegyver, 2 lánnyal voltam. Mindkettőnek szex után megmutattam a fegyvert. Az egyik azt mondta hogy nem zavarja, a másik a fegyver miatt otthagyott és nem akart többet találkozni.
5:
Köszi!
ha sima pisztoly lenne akkor az elején én is befosnék :D
de szerintem ha megmutatod mindenképpen emeld ki a Gáz szavat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!