Miért várják el a fiúk, hogy a lányok kezdeményezzenek?
Figyelt kérdés
3 hónapja tetszek egy fiúnak (elvileg) és nem jön oda hozzám,viszont szinte mindig a közelembe van,néz stb..En pedig egesz nap azon kattogok hogy mi az istent akar, mért nem akar oda jonni (Lehet hogy lenne eselye) valami tipp? :)2015. máj. 6. 18:31
1/14 anonim válasza:
Az elutasítás és a semmibe vétel veszélye..
2/14 anonim válasza:
de hát a nők nem az egyenjogúságért küzdenek...? Tessék itt van kezdeményezz te... ja hogy a sz*pás résznél azért maradjon meg a férfi női Hierarchia... Bravó..
3/14 anonim válasza:
Mert biztos benne, hogy nem lenne esélye.
4/14 anonim válasza:
Nem várjuk el, legalábbis én nem. De a lányok is nyugodtan kezdeményezhetnek. Most miért ne?
És honnan veszed, hogy ő elvárja? Lehet csak nem mer lépni.
5/14 anonim válasza:
Tudod mit gondolok?! Azt ,hogy b sszák meg a nők!95%-a
Totál szerelmes vagyok egy lányba, találkozunk igérget találkozást, a telefont meg b szik felvenni.Én meg totál kikészülök. Hazug sz rok vagytok, semmivel sem vagytok jobban egy szemét f szinál!Ja és kezdeménytem!
Akinek nem inge, az meg nem veszi magára.
6/14 anonim válasza:
Egyenjogúság?:)
Az sosem lesz.
De így van ez rendjén.
7/14 anonim válasza:
Miért várják el a lányok, hogy a fiúk kezdeményezzenek?
8/14 anonim válasza:
Félénk fiút, mint tudjuk, még sosem hordott a hátán a Föld...
9/14 A kérdező kommentje:
Mert a férfiak dolga, megszerezni egy lányt(ha elvileg szeret.) Igen gondoltam arra hogy fél attól h elutasítom vagy valami, de nem is próbálkozik csak körülöttem van es ennyi az egesz . 18:37-es valaszolo egyaltalan (!!) nincs igazad vannak meg normalis lanyok, most azert mert te kifogtal egy ilyen not..Ez van, de en nem ilyen lany vagyok vagy komoly kapcsolat vagy semmi, a szeditest meg ki nem allhatom !!
2015. máj. 6. 19:07
10/14 anonim válasza:
2015 van, sorra dőlnek a régi "férfiak dolga, nő dolga" szabályszerűségek.
Simán kezdeményezhetnek a lányok is, főleg, ha a bátrabb fajtából vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!