Manapság kik kezdeményezzenek, a fiúk, vagy a lányok? Fiúk, mi a véleményetek, ha egy lány kezdeményez?
Én nem bánnám, ha kezdeményeznének nálam a csajok. Bár nem hogy nem kezdeményeznek, általában (1-2 kivétellel) az én kezdeményezéseim se jönnek össze.
Egyébként sztem azért se baj, ha a lány kezdeményez, mert gondoljunk csak bele: tetszik egy pasi a csajnak, össze akarna vele jönni. Ha nem kezdeményez, mennyi az esélye h a pasinak majd pont ő fog bejönni? Na szal, apró jelzések nem ártanak néha az a lényeg. Ettől még jobb, ha a fiú irányít , de azért a csaj se legyen totál passzív.
Erről megoszlanak a vélemények, tök fölösleges volt kiírni. Van akibe belenevelték vagy csak úgy gondolja, hogy ez a fiú dolga. Van aki szerint (én is ezt a tábort erősítem), bárki kezdeményezhet. Elvégre ez így fair. Fölösleges fiú/lány feladatnak beállítani. Ha logikusan átgondolod, rájössz, hogy igazam van. Nincs 2 egyforma eset. Van akinek bejött, van akinek nem. Ennyi.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!