Fiúk szerintetek ez így érthető?
Eleinte oké, de nééha... azért nem árt ha beadod a derekad, és egy kicsit "vagány" vagy, hogy észre vegye a dolgokat. Saját tapasztalatból kiindulva.. xD
Én még együtt is táncoltam vele, és a barátnője hívta fel a figyelmem, hogy nem vettem-e észre esetleg, hogy valaki mindig mosolyog rám, és próbál a kedvemben járni? Egész eddig azt hittem, hogy mindenkivel kedves, előzékeny csajszi... :S (lehet én vagyok kicsit... balfék xD)
Aztán, majdnem össze is jöttem vele, csak az akkori legjobb barátom folyton ott kotnyeleskedett körülöttünk, mikor kicsit 2-esben lettünk volna... ő amolyan irigy típus volt...Majd át kerültem másik suliba, és már nem nagyon beszéltünk :S
Én ezzel nem akarok senkit megbántani, csak saját példámat hoztam fel, hátha segíthet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!