Most miért csinálta ezt a lány?
Figyelt kérdés
Érettségi szünet,tegnap voltunk kocsmázni,az egyik lány ismerősöm elhívta az egyik barátnőjét akivel tök jól elvoltunk, ittunk,cigizgettünk,jókat nevettünk stb..
Aztán egyszer csak viccből megkértem,hogy úgy sincs elég hely a padon,üljön az ölembe,rám ült,örült is fejem :D
Aztán gondolom magamban,hogy megnézem,mit enged..simogattam a belsőcombját,meg benyúltam a felsője alá és nem lökte el a kezemet meg semmi,csak mosolygott,fogdostam vagy fél óráig (gondoltam,hogy akkor ma este nem alszok egyedül),aztán egyszer belecsókolt a nyakamba,majd én is az övébe. Eltelik 10perc,erre megfogják és barátnőjével kimennek "a mosdóba", és hazamentek.. ez most mi? Vagy ha már eddig húzott,akkor miért lépett le? Miért nem ír vissza?
2015. máj. 6. 15:00
2/5 A kérdező kommentje:
Ennek örülök,engem meg ott hagytak álló dákóval...
2015. máj. 6. 15:03
3/5 anonim válasza:
Őszintén, számít, hogy miért lépett le? Változatna bármin is? Felesleges ilyen dolgokkal foglalkozni, majd lesz másik.
4/5 anonim válasza:
Nem pánikolt be,csak nem akart dugni,mert annyira még nem ismert. Aztán kiment belőle a pia,és most cikinek tartja,a viselkedését,ezért nem válaszol. Nem is fog. Keresd később újra. De most hagyd.
5/5 anonim válasza:
Lehet a barátnője mondott neki valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!