Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért csinálta ezt?

Miért csinálta ezt?

Figyelt kérdés

Van egy lány,régebben szerelmes voltam belé.Volt,hogy piszkáltam,de csak azért,hogy felkeltsem a figyelmét.De általában rendes voltam vele.Mindig neki adtam igazat.Akartam vinni a táskáját is.Látta,hogy zavarban vagyok mellette.Ő kezdett el közeledni hozzám.Elkezdett irogatni a Facebookon,aminek nagyon örültem.Valahogy megemlítette,hogy "tudom,hogy szeretsz:D".Meg volt,hogy olyanokat mondott,hogy én vagyok a pasija.De kitalálta,hogy legyünk legjobb barátok.De közben elkezdett más diúk után futkozni.Volt,hogy rámírt a Facebookon,hogy vigasztaljam meg,mert elhagyta valami fiú.De csak barátként tekintett rám.Többször összetört.Látta,hogy szomorú vagyok,megkérdezte,hogy miért.Én mondtam,hogy egy lány miatt.Karatéról ismerem a csajt,egyszer megkérdezte,hogy karatézik e az a lány.Közben volt,hogy ölelgetett engem,meg néha rámnézett és azt mondta,hogy "életem értelme","a legjobb férfi".Vett nekem egy csokit a szülinapomra is.De csak barátként tekintett rám.Láttam,hogy más fiúkkal beszélget és nagyon féltékeny voltam.Nem bírtam a "barátságát",végül sikerült úgy megbántanom,hogy azóta szóba se akar állni velem.Igaz,nem is kerestem azóta.

De miért bókolgatott nekem és ölelgetett,ha csak barátként tekintett rám?Tudta,hogy szeretem és így akart engem szivatni?Azt akarta,hogy én legyek a lelki szemetesládája?Vagy akarhatott is valamit?Vagy csak egyszerűen hülye?

2015. ápr. 12. 17:05
 1/1 anonim ***** válasza:
ahogy le írtad kérdésben a válasz csak barátnak használt hagyd a fenébe
2015. ápr. 12. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!