Discoban, plázában csajozott már be valaki és hogy csinálta?
Figyelt kérdés
2015. febr. 25. 23:51
1/5 The Guard válasza:
Ginával csak beletettem az üdítőbe...
2/5 anonim válasza:
Plázában én egyszer leültem egy padra,és egyből betalált 3 lány(megkérdezte az egyik,hogy leülhetnek-e hozzám,amikor látótávolságon belül 2 üres pad is árválkodott).Ez komoly,nem viccelek.Kíváncsi lennék,hogy másoknál is előfordult már hasonló?Az eset konkrétan a Nyugatvégben volt.
3/5 anonim válasza:
Én discoban egyedül ültem egy asztalnál. 2 lány oda jött leültek, egyből beszélgetni kezdtek velem. De nem sokkal később 4 srác is leült oda, ezért abba maradt a csajozás.
Máskor fel is szedtem ott csajt, könnyü volt, mert végig engem nézett és mosolygott. Elhívtam 1 italra, megadta a számát, utána randi.
Plázában még nem csajoztam, de azt tudom, hogy suli után ott üldögélnek, szebbnél szebb tini lányok. Volt akivel szemeztem is és mosolygott. De nem mentem oda, mivel én is csajjal voltam. XD
25 F
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor nem ti csajoztatok, hanem ők pasiztak.
2015. febr. 26. 15:01
5/5 A kérdező kommentje:
És hogy kell olyan jól kinézni hogy odajöjjenek, magasnak kell lenni jó cuccokban jó hajjal?
2015. febr. 26. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!