Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Normális, ha egy csalódás...

Normális, ha egy csalódás után nem akarok új kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Nem szerelmire gondoltam. Volt egy fiú, aki félreérthető jeleket küldözgetett aztán benyögte, hogy nem érez többet barátságnál (akit érdekel esetleg a többi, privátban). Anyám szerint nem ártana nyitottnak maradnom, mert nem szabad begubózni, de úgy érzem, egy haverra sincs szükségem, könnyebb lesz nekem egyedül, úgy érzem magam, mint egy megvágott kiskutya. Jól van ez így? Vagy hogyan lenne könnyebb?

2015. máj. 6. 14:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem, menj el ismerkedni. Egy-két jó élmény után teljesen el fogod felejteni ezt
2015. máj. 6. 14:42
 2/6 anonim válasza:
Egy ideig igen. Ez egy tisztulási időszak.
2015. máj. 6. 14:43
 3/6 A kérdező kommentje:

2: én is hasonlóan gondolom.

1: és hová menjek? ez nem olyan egyszerű, ráadásul nem oldódom valami hamar egy teljesen új helyen, közegben, kell némi idő. kisvárosban élek, nincs itt lehetőség.

2015. máj. 6. 14:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Iskola? Sport/hobbi? Netán internet?

Nem azt mondom, hogy rögtön vesd bele magad egy nagy kapcsolatba, de megismerkedni új emberekkel jó érzés tud lenni. Ilyenkor benne van az emberbe, hogy sose lesz még egy ilyen ember, vagy neked csak ő kell, és új ismerkedés által találkozhatsz teljesen érdekes emberekkel, akikre nem is gondoltál volna amúgy.

2015. máj. 6. 14:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Magántanuló vagyok. Tornázni mindennap szoktam, ez kb fél órát vesz el az életemből. A hobbim az olvasás, ami sokat segít, de egész nap meg azt sem tudom csinálni. Amúgy fogalmam sincs, hol ismerkedjek és milyen módon.
2015. máj. 6. 14:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Könyvtárba szoktál járni? vagy kávézó/teázó? Ha szeretsz olvasni, szerintem az is egy jó hely lehet ismerkedésnek, beülsz egyedül egy könyvvel, olvasol egy jót, ha szerencséd van még meg is ismerkedsz valakivel
2015. máj. 6. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!