Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem de nem akarok vele lenni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Több mint 8-hónapja van barátom! szeretem de,nem akarom,el akarom felejteni örökre,van egy mások aki nagyon tetszik nekem,meg én is neki!! szóval nem tudom mit tegyek! én azt akarom hogy szeressen hogy szerelmes legyen belém de ő nem tud! elejibe nagyon zavart az exe mindig csak a képeit bámúlgatta,őt szerette 3-hónapig még mikpr velem volt! szerintetek még mindig szereti? mit tegyek? mennyek az újhoz vagy maradjak melette? szinte sehova sem mehetek el,miatta mert a szomszédom. és szinte a nap 24-órájában itt van velem :(
csak néha megy haza amikor sulizom
2013. okt. 18. 23:46
1/17 anonim válasza:
kamu. te nem szoktál ilyen értelmetlen kérdéseket írni.
2/17 anonim válasza:
istenem. csak egy kérdés: 97-ben születtél?
3/17 A kérdező kommentje:
igen
2013. okt. 18. 23:48
4/17 A kérdező kommentje:
miért lenne kamu? hm? igen tényleg értelmetlen mert gyorsan írtam,2órája szakítottunk! és nagyon fáj a fejem,meleg a homlokom fogalmam sincs mi van velem!
2013. okt. 18. 23:50
5/17 anonim válasza:
Sulizol? Meglepő..mert az irás elég nehezen megy.
6/17 A kérdező kommentje:
ne kritizálj te is! könyörgöm! most miért kötsz bele az írásomba? alig látok a könnyemtől de,azért kösz...
2013. okt. 18. 23:53
7/17 A kérdező kommentje:
de mind egy! kösz a hasznos válaszokat!
2013. okt. 18. 23:54
8/17 anonim válasza:
holnap írd le újra! semmit nem érteni. egyáltalán semmit.
9/17 anonim válasza:
Mást akarsz, szakítottál a jelenlegivel és most sírsz? Jellemző...
10/17 A kérdező kommentje:
Igazatok van! megpróbálom újra leírni! Na szóval a barátommal több mint b-hónapja voltunk együtt! 2-úrája szakítottam vele! mert én azt akarom hogy valaki gyengéd,érzékeny,szenvedélyes ,romantikus legyen velem! és tiszta szívből szeressen! nekem ő az első. De én szeretnék szétnézni a világba hátha találok olyan embert akitől ezt megkapom,bulizni akarok,mint egy rendes fiatal még soha nem voltam bulizni miatta meg nem is birok,mert a szomszédom és mibden percben szinte velem van! de van egy másik fiu akit kb2-hónapja ismertem meg,ő szeretne velem lenni,ő egy olyan fiu akire minden csaj vágyik,és nem tudom mit egyek! Szeretem a barátom de nem vagyok boldog mellettem!
2013. okt. 19. 00:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!