Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem de nem akarok vele lenni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Több mint 8-hónapja van barátom! szeretem de,nem akarom,el akarom felejteni örökre,van egy mások aki nagyon tetszik nekem,meg én is neki!! szóval nem tudom mit tegyek! én azt akarom hogy szeressen hogy szerelmes legyen belém de ő nem tud! elejibe nagyon zavart az exe mindig csak a képeit bámúlgatta,őt szerette 3-hónapig még mikpr velem volt! szerintetek még mindig szereti? mit tegyek? mennyek az újhoz vagy maradjak melette? szinte sehova sem mehetek el,miatta mert a szomszédom. és szinte a nap 24-órájában itt van velem :(
csak néha megy haza amikor sulizom
2013. okt. 18. 23:46
11/17 A kérdező kommentje:
*de nem vagyok boldog mellette!
2013. okt. 19. 00:05
12/17 anonim válasza:
nem elég a pasid. nem szereted. kicsit sírsz és mész másik után.
13/17 A kérdező kommentje:
de ha nem szeretem akkor miért fáj ennyire? belül szétmarcol,hiányzik,ez nem szerelem? mi van akkor velem? :(
2013. okt. 19. 00:09
14/17 anonim válasza:
Te csak egy buta, tanulatlan kisebbségi vagy, aki nem tud magyarul. Nem szereted a barátodat, mert akkor nem kellene más. Mivel a te fajtádnak nincs lelke, ezért azt sem tudhatod, mi az a szerelem. Csak a p**ád viszket.
15/17 anonim válasza:
Te is csak egy ótvar k&rva vagy mint a többi, hogy hopp megtetszik egy másik és dobjuk a régit...undorító!
16/17 anonim válasza:
Kérdező én megértelek, én us hasonló helyzetben vagyok.. :/
17/17 A kérdező kommentje:
már minden rendben kibékültünk! úgysem látunk egymás nélkül! :) 16 nagyon sajnálom. tudom milyen érzés! :( én most beszéltem barátommal,hogy mire lenne szükségem azt mondta változik! remélem igy lesz :) :*
2013. okt. 20. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!