Fiuk! Ha szerettek egy lanyt, es mondjuk tok jo alakja van meg szepis. De ha leveszi a ruhat akkor latszik hogy azert vannak pici szepseghibai. Taszito?!
Figyelt kérdés
Pl. : a cicije nem tul kerek, a laban alig eszre veheto kis narancsbor vagy esetleg van egy kis pocija nem annyira feszes a bore. Ezek a dolgok nagyon zavaro tenyezok? 16lany2015. máj. 5. 22:46
11/17 anonim válasza:
Ha egy fiút szeretsz, és tök jó teste van, meg jó fej, és leveszi a ruháját, és látod, hogy azért nem annyira kidolgozottak az izmai, meg mondjuk van egy kis pocija, és a bőre sem olyan nagy szép, azok nagyon zavaró tényezők? Mit csinálnál, ha ez kiderülne?
12/17 A kérdező kommentje:
Azert kerdeztem mert 2hete vagyok egyutt a baratommal.Sokkal menobb es jobban is nez ki nalam.Tudom hogy milyen baratnoi voltak elottem...es azt is tudom hogy en elbujhatnek mellettuk..viszont az az egyetlen dolog ami megnyugtat hogy mindig azt mondja hogy egyikojuket se szerette nalam jobban.Nagyon felek hogy mit fog szolni hozzam
2015. máj. 5. 23:02
13/17 RRR válasza:
ne tedd
neki tetszel,tehát jó vagy
ha így állsz hozzá elszúrod
tessék megbecsülni szeretni és elfogadni magad!!!
14/17 anonim válasza:
mondjuk 2 hét után még nem vetkőznék le a pasinak, akinek egy csomó menő barátnője volt, és vélhetően mindegyiknek azt mondta, hogy egyiket sem szerette úgy korábban, mint őt...
15/17 A kérdező kommentje:
Utolso valaszolo!Nagyon sokat kuzdottunk mire osszejottunk,szoval hiszek neki:) a vetkozeses reszt en se mostanaba terveztem!
2015. máj. 5. 23:24
16/17 A kérdező kommentje:
Utolso valaszolo!Nagyon sokat kuzdottunk mire osszejottunk,szoval hiszek neki:) a vetkozeses reszt en se mostanaba terveztem!Azert van tartasom..
2015. máj. 5. 23:25
17/17 anonim válasza:
Ilyesmivel ne foglalkozz, a fiúkat nem ez érdekli. Inkább arra figyelj, hogy ne írj olyat, hogy "szepis" vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!