Fiúk, férfiak! Ti átlagban hány lánynál próbálkoztok be mondjuk flörttel, jó dumával mire összejön egy lány, nő minimum szexre, vagy akár kapcsolatra?
Több száz lánynál próbálkoztam már, de még randi sem jött össze, mivel sajnos ocsmány vagyok, és alacsony, ezért egy lány sem járna velem :(
28F
Ha jól csinálod akkor elég egyszer. Én nem szoktam csak úgy mindenkinél bepróbálkozni, csak annál aki tényleg tetszik és ha vele törődök akkor mással nem foglalkozok.
És őszintén, ha nem éppen kapcsolatban voltak, akkor elég nagy arányba jött össze a randi. (meglepően jó arányban)
Azután meg már rajtad áll, hogy mi lesz.
Csak azoknál próbálkozom,akiken látom,hogy bejövök neki. 10-ből 8 összejön. Inkább prostizom,az a biztos és olcsóbb. 4-5/hó.
34/F
29f.
Még nem jött össze egy sem, pedig már rengeteg lánynál próbálkoztam (én is csak annál próbálkozok aki tetszik de nem kell címlap lányra gondolni itt) mindegyiknél többször is de még nem jött össze semmi :(.
Lassan már nincs kedvem új lányokat megismerni, egy lány van aki tetszik de ő nem áll szóba velem.
Soknal probalkoztam, par randi ossze is jott. Mindig komoly kapcsolatot keresek, az alkalmi dolgok ki vannak zarva.
24/f
Köszi!
Mindenkit felpontozok aki ír normális választ a kérdésre!
Írjatok még sokan! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!