Fiuk! Ha szerettek egy lanyt, es mondjuk tok jo alakja van meg szepis. De ha leveszi a ruhat akkor latszik hogy azert vannak pici szepseghibai. Taszito?!
Figyelt kérdés
Pl. : a cicije nem tul kerek, a laban alig eszre veheto kis narancsbor vagy esetleg van egy kis pocija nem annyira feszes a bore. Ezek a dolgok nagyon zavaro tenyezok? 16lany2015. máj. 5. 22:46
2/17 A kérdező kommentje:
Komoly valaszokat varok!
2015. máj. 5. 22:49
3/17 anonim válasza:
????? Ha szeret valaki nem fogja érdekelni.
4/17 anonim válasza:
Persze! Ha nincs kéznél egy pisztoly hogy lelőhessem magam, akkor kiugrok az ablakon!
6/17 anonim válasza:
Ha szeretem az azt jelenti, hogy nincs benne semmi, ami taszítana.
7/17 anonim válasza:
Annyira nem érdekelne engem, hogy ki se tudom most itt fejezni...:D
8/17 A kérdező kommentje:
Hat ez igazan megnyugtato!Nagyon koszonom szepen!Nagy ko esett le a szivemrol:Dd:)
2015. máj. 5. 22:56
9/17 RRR válasza:
dehogy
hisz mi se vagyunk hibátlanok
de
ha szeretünk valakit és ő is minket
akkor ez fel se merül
10/17 anonim válasza:
hidd el ,ha leveszed a ruhát egyik pasit sem a narancsbőr fogja érdekelni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!