Lekoptattam egy fiút, nagy hiba volt, mert rájöttem, hogy nekem ő kell. Mi a fenét tegyek? 19L
Figyelt kérdés
hónapokkal ezelőtt nyomult rám de nem voltam formában és nem nagyon tetszett a nyomulása mert azt gyanítottam róla hogy mindenkivel ezt csinálja
elküldtem hogy ő nekem nem jön be
azóta nagyon sok lánnyal megismerkedett és sok barátnőm mesél róla hogy egy igazán édes pasi aki nem bunkózik velük szóval felkeltette az érdeklődésemet látatlanban utólagosan
meg szeretnék vele ismerkedni komolyabban de esélytelen ha 1x már elzavartam és a sok lány közül biztos nem engem választana
2015. máj. 5. 22:05
1/12 anonim válasza:
Mondd meg neki hogy sajnálod és hibáztál és hogy mindened az ővé. Ugrani fog az ajánlatra!
2/12 anonim válasza:
Egy újabb buta kislány, aki más nőre hallgatva "Húú még is tetszik nekem az a pasi" .. :)
3/12 anonim válasza:
Vagy mész és visszakönyörgöd magad vagy sehogy.
4/12 anonim válasza:
egyszer velem is megtörtént ez a helyzet (fiú vagyok), azóta hallani se akar rólam a lány
5/12 anonim válasza:
Dave sikerült már olyan barátnőt találni?:DDD
8/12 anonim válasza:
ha van egy kis esze és büszkesége akkor nem áll le veled :) Én kedves lennék ismerkednéky hagynám h megkedvelj majd benyögném h nem jössz be :) Remélem hasonlóan gondolkodik
9/12 anonim válasza:
baba a téma ,ja és szerezd vissza
10/12 anonim válasza:
A barátnőd szerint olyan éééédes, ezért most neked ő kell! Áááááááááááááá! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!