Tényleg átlagos vagyok? Szerintetek is?
Megosztott a vélemény és most már érdekel, jöhetnek negatív kritikák,tudom hogy nem vagyok a legszebb és tökéletes :)
Csinos vagy, de a személyiséged dönti el, hogy milyen is vagy valójában. A külsőt kapod, az genetika (ha nem teszel bele sok munkát mint pl. testépítők, sportolók).
Minden más, a tudásod, a jellemed, a képességeid lesznek azok a tényezők amik kiemelhetnek a tömegből.
Nálatok minden csempézett?
Amúgy igen, átlagos, én speciel az ilyen "átlagos" lányokat szeretem.
Nagyon érdekes vagy.
1-2 képen mintha az ismerősöm lennél, meg is lepődtem hogy ő felrakta magát:D
A 3. képen teljesen más arcod mutatod meg, és a 4.-en is. Melyik az igazi?
Mintha más lennél teljesen.
Szép arcod van ez tény , alakod meg bármikor javítható , és még változni,formálódni is fog mert fiatal vagy....
Viszont szögezzük le h nem egy kép, nem a külső határozza meg h valóban átlagos avagy különleges vagy-e.
A gesztusaid, viselkedésed, személyiséged , kisugárzásod fogja éreztetni, kiváltani az emberekből a szimpátiát csodálatot avagy az átlagosságot , semmit....
Az, de ez nem gáz, vagy ilyesmi.
A képeken nem láttam semmi egyediséget, ettől még nyilván nem leszel csúnya, csak épp beolvadsz a tömegbe(~átlagos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!