Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy nő megharagszik, akkor...

Ha egy nő megharagszik, akkor hogyan érhetjük el nála, hogy bűntudata legyen és megbocsásson?

Figyelt kérdés
Mi a helyes magatartás? Zaklassuk? Menjünk utána? Esedezzünk a bocsánatáért? Vagy hagyjuk magára és várjuk míg elfelejti a történteket és megbocsájt? Mi ilyenkor a helyes magatartás szerintetek, hogy ne veszítsük el a nőt?
2015. máj. 3. 16:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
szóval csak internetes kapcsolat? akkor majd rájön magától h hülye volt ha lehiggad a feje igen kis fiatalok lehettek
2015. máj. 3. 16:40
 12/18 A kérdező kommentje:
Igen, internetkapcsolat és talán ő képzelt már bele többet a dolgokba és most azt hiszit, hogy nem szeretem pedig tiszta szívemből szerelmes vagyok belé. Neki is hiányzok és tudom, hogy szomorú emiatt, de kéreti magát.
2015. máj. 3. 16:58
 13/18 anonim ***** válasza:

"pedig tiszta szívemből szerelmes vagyok belé." Nana! Ilyeneket csak akkor szabad mondani, ha már találkoztatok és akkor is minden klappol, különben nagy csalódásoknak lehettek a kis gazdái.

A helyes viselkedés ilyenkor az, hogy egyszer, maximum kétszer szépen, nyugodtan és nagyon őszintén bocsánatot kérsz tőle. Ő ezen elgondolkodik és vagy megbocsájt, vagy nem.

Piszkálni, loholni utána holt felesleges, sőt, sokszor csak az ellenkezőjét éred el vele.

Más kérdés: biztos vagy te benne, hogy egy ilyen hisztis, mindent túlgondoló nőszeméllyel huzamosabb ideig párkapcsolatot akarsz folytatni? Egy ilyen apró dolgot illik tudni megbeszélni.

(26/N, távkapcsolatban)

2015. máj. 3. 17:11
 14/18 Fish1 ***** válasza:

Bűntudatot ne kelts benne, mert az nem visz előrébb.

Beszélj vele, vagy írd meg neki, hogy mit gondolsz és miért nem akarod még bemutatni. Ha ezt nem érti meg, akkor az gáz. Én se mutatnám be addig, ameddig nem vagyunk kapcsolatban. Maximum ha találkoznék vele, úgy, hogy nálam alszik és a szüleimmel egy fedél alatt lakom.

2015. máj. 3. 17:19
 15/18 A kérdező kommentje:
Vannak hibái, mint mindenki másnak, talán több is, de nekem mégis ő kell, mert benne láttam meg a tökéletes nőt. Tudja nagyon jól, hogy szeretem és ő is engem, de most besértődött.
2015. máj. 3. 17:25
 16/18 A kérdező kommentje:
És igen, találkoztunk már.
2015. máj. 3. 17:26
 17/18 anonim ***** válasza:

Az en szuleim tudtak a baratomrol elso percben es 4 honaputan talalkoztunk eloszor a mienk is tavkapcsolat. Lehet tenyleg zokon vette :S

18/L

2015. máj. 3. 17:42
 18/18 A kérdező kommentje:
Lehetséges, de ő is nagyon jóé tudja, hogy még nem találkozhatunk a távolság miatt. Én felajánlottam neki, hogy meglátogatom, de visszautasította mondván, hogy túl sokba kerülne az út. Úgyhogy teljesen tanácstalan vagyok vajon mi zajlik a fejében.
2015. máj. 3. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!